ANCHETATORII.RO

Distribuie acest articol!

ANCHETATORII.RO reprezintă un proiect media independent ce realizează anchete, strânge opinii, face documentare și ia interviuri despre subiecte care sunt de actualitate pentru români.

Dacă aveți un subiect interesant care merită să fie cercetate nu ezitați să ne lăsați un mesaj cu detalii.


Distribuie acest articol!
  1. Subiect : Mafia din justiția de cumetrie a României, cu fapte şi autori, grup infracțional organizat cu implicarea parchetelor de la toate nivelele, csm, av.poporului, parlament.
    Furt din patrimoniul României, parchete-chiriase in imobil furat, legea 148/05.07.2011, cu destinație specială care a făcut posibilă „intrarea în magistrstură” a unui impostor, pe filiera Dan Nica – Luca Iamandi – csm – Traian Băsrscu a unui agent de la serv. rutier, căruis i s-au falsificat acte.
    Increngături mafiote : primar, funct.
    publici din primărie şi prefectură, BCF-Ojcpi, notari, avocați şi ex.jud., judecători, grefieri. Frauda informatică cu complicitatea csm, inspecția judiciară unde „tronează” Lucian Netejoru.
    Dețin probe, inclusiv înregistrări. Semnez în calitate de cetățean discriminat.

  2. Referitor la subiectul Pistol George va sugerez sa „vedeti” si relatia cu un alt penal ( din tata in fiu) primarul comunei Butimanu, primarul Dragnea Gabriel fiul fost securist cu dosare penale si el fost primar in Butumanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.