POLITICĂ

PNL atacă USR-3grame.ro: Deși oamenii mor, USR cere legalizarea canabisului

Partidul Național Liberal a înregistrat un site USR3grame.ro pe numele partidului ca registatar prin care desființează Uniunea Salvați România pe tema consumului de droguri ușoare. Sloganul site-ului este : „Deși oamenii mor, USR cere legalizarea canabisului!”. Având în vedere că site-ul este înregistrat pe numele PNL, cel mai probabil liberalii folosesc banii românilor din subvenția publică pentru a-și denigra adversarii politici.

Foștii deputați din partidul lui Cătălin Drulă au depus un proiect de lege prin care consumul de droguri ușoare să fie dezincriminat în marja a trei grame. Actuala conducere a PNL a declanșat un război murdar cu USR pentru a nu mai lăsa loc de împăcare pe viitor, deoarece PNL a devenit între timp fratele mai mic și mai prost al PSD. Nicolae Ciucă fiind o slugă obedientă a premierului Marcel Ciolacu.

Se pare că “oamenii noi” din politica românească vor să ne „salveze” făcând drogurile mai accesibile copiiilor noștri.

Poate totuși ar trebui să se numească:

Statisticile sunt însă alarmante:

13 ani

Este cea mai mică vârstă de debut declarată pentru consumul de noi substanțe psihoactive.

+50%

În peste jumătate dintre cazurile de urgențe datorate consumului exclusiv de droguri ilicite sunt raportate canabisul și noile substanțe psihoactive

15-34 ani

Este grupa de vârstă cu cea mai mare rată de consum.

Canabis

Este al doilea cel mai consumat drog în rândul populației școlare!

Andrei Marin

Andrei Marin a absolvit Facultatea de Științe Politice în 2009, unde și-a dezvoltat interesul pentru problemele sociale și politice. În căutarea de a aduce informații de calitate către public, a urmat o pasiune veche și a finalizat studiile în Jurnalism în 2010. Cu o viziune clară asupra responsabilității jurnalistice și a nevoii de a dezvălui adevărul, scrie pentru Anchetatorii.ro din 2010.
Back to top button