ȘTIRI

Într-un dispreț dezgustător la adresa poporului român, Iohannis și-a pus ”menajera” pe locul I la europarlamentare în lista PSD-PNL

„Anumiți indivizi din neputința lor intelectuală ori dintr-o ură viscerală împotriva poporului român, nu atât că ar fi pusă la cale din afară, ci pentru că sunt ei săraci sufletește, au intrat într-un dispreț dezgustător la adresa poporului român și au creat o zonă de super elită crezând că elitest ești dacă te declari. Nu au înțeles nimic. Elitele se impun.” – Fănuș Neagu.

Aflăm cu stupoare că locul I pe lista PSD-PNL la europarlamentare, Ramona Chiriac, este fosta menajeră a părinților președintelui Klaus Iohannis. Acest om sărac sufletește nu ezită să ne surprindă în fiecare zi. Disprețul său la adresa poporului român nu are limite. Tot ceea ce face este o batjocură la adresa românilor. Marcel Ciolacu a ales să îi fie slugă credincioasă și să pună PSD-ul la picioarele acestui individ lipsit de scrupule.

Marcel Ciolacu – Ramona Chiriac

„Ramona Chiriac este șefa reprezentanței Comisiei Europene în România, fiind impusă pe acest post acum trei ani de către Klaus Iohannis, ce-a rugat-o atunci pe Ursula von der Leyen să-i facă o favoare, lucru pe care l-a primit, nu știm contra căror servicii. În 2016, pe Ramona Chiriac tot Iohannis o impusese pe poziția de Consul general al României în Bavaria, la Munchen, cu rolul bănuit că l-ar ajuta pe amicul său Michael Schmidt, șeful BMW, în afacerile bavareze.

Ramona Chiriac – Nicolae Ciucă

Numai că Ramona Chiriac n-a fost doar atât: am aflat, din mai multe surse și există și dovezi, că aceasta, pe timpul cât a stat la Munchen, a avut sarcini precise de a-i asista zilnic pe părinții lui Klaus Iohannis în treburile domestice și nu numai. De câte ori era căutată de MAE pentru treburi consulare, doamna se scuza că are treburi legate de familia Iohannis (vă dați seama, nu poți să te scuzi cu așa ceva), dar a scăpat de sancțiuni, fiind protejată bine de către Schmidt, omul de afaceri frate de cruce cu Iohannis, sau de către ambasadorul Hurezeanu, care atunci era Ambasador în Germania, tot om de-al lui Iohannis. Da, da, nu vă mirați! Cumva Iohannis și-a impus menajera părinților în fruntea listei PSD-PNL, fără ca pesediștii și liberalii să scoată măcar un piuit. Ramona Chiriac are doar un atu, valorizat bine la Bruxelles, respectiv este susținătoare a mișcării LGBT.”, susține analistul politic Cozmin Gușă.

Andrei Marin

Andrei Marin a absolvit Facultatea de Științe Politice în 2009, unde și-a dezvoltat interesul pentru problemele sociale și politice. În căutarea de a aduce informații de calitate către public, a urmat o pasiune veche și a finalizat studiile în Jurnalism în 2010. Cu o viziune clară asupra responsabilității jurnalistice și a nevoii de a dezvălui adevărul, scrie pentru Anchetatorii.ro din 2010.
Back to top button