OPINII

România sub ocupație: Revanșa partidului unic și a noii Securități

„Corruptissima republica plurimae leges.”

După cei 33 de ani negri ai postdecembrismului, România lasă impresia unui stat aflat sub ocupaţie. Viitorul României ca stat este sabotat în pragul alegerilor din 2024 de propaganda totalitară a liderilor monstruoasei coaliții de familii mafiote şi reţele clientelare ce au ajuns să controleze Parlamentul României, Guvernul, justiția, instituţiile statului român şi cea mai mare parte a mass-mediei electronice din România, la care se poate adăuga și factorul extern. Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă sunt vârfurile grupărilor criminale care au acaparat statul.

Miza acestor oameni nu are nimic deaface cu interesul naţional al României. Înarmaţi cu un redutabil aparat mediatic activ în propaganda de emanaţie totalitară, şi având în spate un sistem economico-clientelar articulat în teritoriu pe arhitectura fostelor comitete judeţene ale FSN, aceşti oameni au început asaltul pentru recucerirea României. Ei sunt noua elită prădătoare pe model fanariot. Domni numiți de cartelurile mafiote și factorul extern ce au rolul de a jefui și spolia poporul român.

Șefii guvernului și ai statului plătesc tribut miliarde de euro factorului extern prin programele de înzestrare ale Armatei Române, iar miniștrii și șefii de instituții își cumpără posturile cu cel puțin 1 milion de euro. Donațiile la partid sunt noua modă de infestare a sistemului politic românesc de la mic la mare. Cu cât donația e mai mare cu atât șansele tale de a prinde un post mai bun la stat sunt mai bine cotate. Practic avem licitații neoficiale în interiorul partidelor, iar odată ajunși în funcții micii fanarioți încep să jefuiască țara după bunul plac și în interesul partidului stat.

Aceşti noi fanarioţi îşi datorează existenţa condiţiilor mai mult decât favorabile create de regimul lui Ion Iliescu între 1990 şi 1996. Apoi Constantinescu, Băsescu și Iohannis au nivelat terenul pentru crearea noului stat totalitar de iz mafiot din zilele noastre.

Legenda combinațiilor politice postdecembriste

Noua Securitate, Serviciul Român de Informații își arogă puteri și este mult mai vizibil decât fosta Securitate. Dacă despre Securitate se șoptea pe la colțuri, azi generalii SRI ies la televizor și amenință direct presa care nu servește interesele factorului extern și ale regimului totalitar patronat de Iohannis, PSD și PNL.

Anton Rog, general de brigadă al SRI, șef al Centrului Naţional Cyberint, a dezvăluit că SRI are un laborator de inginerie socială prin care manipulează populația în interesul noilor fanarioți.

Urmașii lui Nikolski și ale cozilor lui de topor, de distrugere a personalității umane, sunt noul model promovat de SRI în cadrul pușcăriei digitale, cunoscute ca rețele de socializare. Aceste rețele de socializare sunt controlate de SUA, China și Rusia, fiecare având interesul să își supună populațiile țintă. Românii sunt cel mai bine controlați prin Facebook și Tiktok, iar SRI are grijă să ne reeduce prin inginerie socială, având ca model Experimentul Pitești.

Anton Rog, general SRI: „Asta înseamnă ingineria socială: să te determinăm să faci ceva ce tu în mod normal nu vrei să faci. Și, cum să îți spun, să îl faci cu plăcere și să îți dorești să faci treaba asta. Aici e frumusețea.”

Fenomenul reeducării de la Pitești a fost unic în lume, iar Serviciul Român de Informații îl are drept model. În curând profesorii din cadrul SRI vor defila în uniformă la catedră, iar jurnaliștii din cadrul SRI ne vor ține lecții de corectitudine politică la televizor unde vom fi îndoctrinați cu binefacerile lumii noi: LGBTQ, ziua mândriei, propagandă woke și neomarxismul ca politică de stat.

Actuala restauraţie a nomenclaturii clientelare a fostului partid unic şi a foştilor membri ai aparatului său de represiune este similară cu cea din vremea regimului Năstase, însă mult mai periculoasă datorită spiritului revanşard şi absenţei orizonturilor de constrângere reprezentate la vremea respectivă de procesul de aderare la NATO şi Uniunea Europeană. Venind pe fondul pandemiei, războiului și al crizei economice mondiale, această restauraţie reprezintă un pericol mortal pentru România.

Persistenţa, în actualele condiţii de incertitudini geopolitice şi criză economică sistemică la nivel mondial, a unei pături largi a electoratului naţional coruptibil prin mijloace de propagandă de inspiraţie totalitară facilitează ascensiunea unor forţe politice prădătoare şi impunerea unui regim politic autoritar. La nivel de factori externi, SRI și partide s-a decis deja cine vor fi actorii din 2024, iar câștigătorul va fi cel care poate oferi mai multă libertate clanurilor mafiote ce au acaparat țara.

Având în vedere că alegerile din 2024 sunt cruciale, şi observând comportamentul alianţei aflate la guvernare, majoritare în Parlament şi activ susţinută de cartelul mafia media, putem să ne pregătim deja pentru ce e mai rău.

Acest tip de elită cleptocratic-prădătoare are ca unică preocupare colectarea de rente economice prin mijloace ilegale (trafic de influenţă, mită, delapidare, deturnare de fonduri, infracţiuni de corupţie în general) – atunci când nu o face pe faţă în numele unei ideologii totalitare.

Acest tip de elită nu aduce dezvoltare economică şi nici nu funcţionează după reguli capitaliste. Am rămas la nivel de economie de stat, dar prin firme de partid. Toți banii care ajung în România de la UE merg către firmele de partid și în buzunarele cartelurilor mafiote județene. Noii fanarioţi postcomunişti de România îşi apără în realitate feudele moştenite direct de la sistemul securisto-comunist.

În ceea ce priveşte spoiala de ambalaj ideologic pro-Bruxelles și pro-Washington folosit de actuala coaliţie de guvernare pentru justificarea propriei existenţe în vederea aplicării unor inexistente non-politici publice, trebuie doar să notăm că orice mafie sau organizaţie clientelară este finalmente o cangrenă pentru societate. Ceea ce mulți nu au înțeles în cei 33 de ani negri ai postdecembrismului este faptul că patronii de la Bruxelles și Washington au permis acestor grupări politice mafiote să acapareze statul român și să îl jefuiască după bunul plac. Totul se face cu învoire de la stăpânire.

Tendinţa, din 1990 încoace, este de restrângere a caracterului liber al alegerilor. Fiecare modificare legislativǎ a mers în sensul închiderii pieţei politice, al limitǎrii posibilitǎţii de pǎtrundere a noilor actori. Pragul electoral a fost majorat în câteva rânduri, condiţiile de înscriere au fost şi ele înǎsprite.

Apoi, este condiționat dreptul de a fi ales, adicǎ participarea la alegeri, de strângerea (la alegerile pentru Parlamentul European) a 200.000 semnǎturi pentru partide şi 100.000 pentru candidaţii independenţi.

Alegerile din 2024 stau sub spectrul acestor factori extrem de toxici, iar președintele României nu mai este ales de voturile Mariei și ale lui Ion. Maria și Ion sunt victimele acestui sistem totalitar care a pus stăpânire pe țară și pe noi.

Iar noi, purtătorii cuvântului liber putem fi aruncați din nou în pușcării pentru că încălcăm ordinea constituțională.

În vremurile fostei Securități, oamenii erau condamnați la moarte pentru o poezie.

„Et nunc… erudimini, qui indicatis terram.”

Andrei Marin

Andrei Marin a absolvit Facultatea de Științe Politice în 2009, unde și-a dezvoltat interesul pentru problemele sociale și politice. În căutarea de a aduce informații de calitate către public, a urmat o pasiune veche și a finalizat studiile în Jurnalism în 2010. Cu o viziune clară asupra responsabilității jurnalistice și a nevoii de a dezvălui adevărul, scrie pentru Anchetatorii.ro din 2010.
Back to top button