ANCHETEȘTIRI

COSTEL ALEXE(PNL) a pretins și primit tablă de aproape 100 000 de lei

Costel Alexe este acuzat de procurori că ar fi cerut și că a primit mită. Asupra lui se începe urmărirea penală. Procurorii îl acuză pe Costel Alexe că ar fi pretins o mită constând în produse din tablă.

Valoarea mitei ar fi undeva la aproape o sută de mii de lei.

Acest lucru s-ar fi petrecut pe când era perioada de restricții în pandemie.

El ar fi condiționat astfel eliberarea unui document pe când era ministru al mediului, coleg cu Ludovic Orban.

La momentul de față Costel Alexe este președintele consiliului județean Iași.
Costel Alexe are o avere impresionantă.

El deține trei apartamente cumpărate în Iași după anul 2009. Acestea nu pot fi justificate de veniturile din funcțiile publice deținute.

În perioada de pandemie s-au semnalat numeroase tăieri și transporturi ilegale de lemn.

Ministrul liberal ne dădea atunci asigurări că este vorba de lemn adus din import.

În acest timp trenuri pline cu lemn traversau România. Doar nu credeți că austriecii își tăiau pădurile? Uneori spunea și că vântul a dat jos acele păduri și el doar salvează lemnul.

Ulterior Costel Alexe a fost pus să preia șefia pe ne le Iași. Se pare că procurorii au pus însă capăt viitorului său politic.

Andrei Marin

Andrei Marin a absolvit Facultatea de Științe Politice în 2009, unde și-a dezvoltat interesul pentru problemele sociale și politice. În căutarea de a aduce informații de calitate către public, a urmat o pasiune veche și a finalizat studiile în Jurnalism în 2010. Cu o viziune clară asupra responsabilității jurnalistice și a nevoii de a dezvălui adevărul, scrie pentru Anchetatorii.ro din 2010.
Back to top button