ANCHETE

PSD, ”ciuma roșie”, manipulează pensionarii! Peste 1 milion de euro pe reclame politice

👇 Donează! Susține-ne pe Patreon 👇

Become a Patron!

Partidul Social Democrat, ciuma roșie, cum mai este denumit popular, nu s-a lăsat mai prejos în această campanie electorală și a investit sume impresionante de bani în reclamă politică pe rețelele de socializare și Google, prin plăți directe de la partid și firme de casă locale pentru a manipula românii să meargă la vot și să pună ștampila pe trandafiri. Partidul Social Democrat a cheltuit în total 47.993.000 lei (9.854.825 EURO), sume colosale de bani negri rezultați din jefuirea companiilor de stat și a cetățeanului român.

Social democrații au investit peste 1 milion de euro cash în această campanie electorală și au avut ca public țintă persoanele în vârstă, încercând să inducă frica în rândul acestei categorii sociale cu laitmotivele cunoscute, vă vor taia pensiile, 3.500.000 de copii vor rămâne cu cele mai mici alocații din Europa, planul guvernului Orban, votezi ca să te salvezi etc.

PSD a plătit la marele dezvoltator de tehnologie Google 484.300€ pentru 2.073 de anunțuri și 430.315€ la Facebook pentru a-și motiva electoratul de vârsta a treia să iasă la vot. Președintele social democrat, Marcel Ciolacu, figurează și el cu 81.000 de euro plătiți la Facebook pe pagina sa personală.

Socialiștii dl. Ciolacu nu s-au mulțumit cu reclamele de la partid și au plătit la rândul lor reclame la Google și Facebook prin firme de casă sau filialele locale ale partidului.

În sectorul 4 din București avem firma SC ZBABING SRL cu plăți de 26.200€ la Google, deținută de Ilie Dragoș Georgian, doar pentru o reclamă țintă destinată persoanelor cu dizabilități având mesajul:

  • Persoanele cu dizabilități să aibă o viață demnă. Politicienii trec, faptele bune rămân. PSD

Filiala PSD Maramureș a apelat la serviciile companiei SPECTRAL AGENCY SRL, achitând suma de 16.400€, firmă deținută de Mihai Țăranu și Trifoi Alexandru Andrei. Mihai Țăranu este cunoscutul vlogger Zmenta. Zmenta a fost acuzat anul trecut pe rețelele de socializare că ar incita la viol împotriva minorelor, în urma apariției unui clip pe rețeaua de socializare TikTok.

https://www.tiktok.com/@ochiipetine/video/6834631842671496453?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.b1.ro%2Fstiri%2Fmonden%2Fzmenta-viol-vlogger-colo-videoclip-333623.html&referer_video_id=6834631842671496453&sender_device=pc&sender_web_id=6919075091145917958&is_from_webapp=v2

La Suceava PSD a avut un scandal de proporții prin aducerea de la București și oferirea unui loc eligibil în Parlament pentru fiul lui Cristian Popescu Piedone, Vlad Popescu de la PP-USL. Nu numai că s-a folosit de PSD, dar tânărul deputat ales i-a tras clapa lui Ciolacu & company și a părăsit partidul împreună cu alți patru colegi traseiști. Cu această ocazie mogulul Dan Voiculescu le-a mai arătat o dată pisica celor de PSD, oameni care depind în totalitate de trustul INTACT, condus din umbră de verosul securist de la Crescent.

Sponsorizarea reclamelor lui Vlad Popescu a fost făcută prin intermediul SC Webmastery Studio SRL, administrată de Dumitru Marius Palaghianu.

Fiul lui Piedone a plătit pentru aceste servicii 6.200 € la Google și 11.712 lei la Facebook prin Filiala locală a PSD Suceava.

PSD a plătit 51,750 de euro într-o singură zi pentru reclame la Google

Printre altele mai avem următoarele plăți la Google, dar și sume până în 2000 de euro plătite de filialele locale ale PSD.

SC MOMENTS BY RIA SRL €13.950

S.C. Inspire Pictures S.R.L €3.000

Geflo Media SRL a rulat reclame pe județul Cluj pentru ideologul social democrat Vasile Dâncu în valoare de €2.050

Partidul Social Democrat Buzau €2.850

 Partidul Social Democrat – org. jud. Botoșani €3.300

În una dintre reclame îl avem și pe celebrul doctor pesedist, Alexandru Rafila. Dl. Rafila încearcă să îndemne oamenii să voteze Partidul Social Democrat ca și cum de asta ar depinde însăși viața lor.

E o nevoie de o schimbare urgentă! Votează în siguranță! Respectă reguli simple. Poartă masca!. Păstrează distanța! Dezinfectează-ți mâinile! Ascultă îndrumările organizatorilor!(adică ale doctorului pesedist Rafila) Pe 6 decembrie poți să-ți salvezi familia și comunitatea! Votează PSD.

Acest personaj nociv care ne manipulează zilnic la televizor se folosește de frica oamenilor de boală și coronavirus, pentru a atrage voturi pentru PSD și a obține cât mai multe funcții, și bani de la stat. Rafila a fost ales ca deputat și chiar a fost propus în funcția de premier. Să nu mai aducem în discuție că este fiul lui Alexandru Rafila, fostul șef al Securității Arad, personaj care a condus masacre în zona Banatului și a terorizat țăranii români care se împotriveau orânduirii socialiste, fapt pe care fiul său dr. Rafila nu dorește să îl recunoscă.

Un alt doctor pesedist ce manipulează ordinar opinia publică este tovarășul Streinu Cercel care a ocupat și el un loc pe listele PSD la Senat. Întrebat fiind despre problemele sale penale de la Spitalul Matei Balș acesta a oferit un răspuns în stilul caracteristic.

„Nici pomeneală. Mie mi-e martor și cel de sus și cei de pe Terra, cu ceea ce am făcut la Matei Balș. Mai mult decât atât, după cum bine știți am avut Curtea de Conturi la noi în audit timp de o lună și ceva și culmea raportul Curții de Conturi a fost publicat în presă. Aveți toate datele acolo. Din păcate în momentul de față noi trecem printr-o cirză majoră în sănătate la nivel planetar, nu numai la nivelul României. În acest context specialiștii cred că trebuie să fie nu numai la nivelul spitalelor, dar și acolo unde se fac legile”, a spus Adrian Streinu-Cercel.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Români, nu mai ascultați mesajele acestor impostori ce se perindă prin studiourile televiziunilor plătite din bani publici cu 40 de milioane de euro. Ei nu vă vor mări pensiile sau alocațiile și nu vor ajuta persoanele cu dizabilități.

PSD împreună cu PNL(USL) se atacă unii pe alții la televizor și prin presă, însă ei stau seara la masă și își împart funcțiile și ciolanul. 

Pe ei nu îi intersează românul de rând, ci doar votul vostru o dată la patru ani, pentru ca ei să poată sta la putere și să fure în continuare.

Andrei Marin

Andrei Marin a absolvit Facultatea de Științe Politice în 2009, unde și-a dezvoltat interesul pentru problemele sociale și politice. În căutarea de a aduce informații de calitate către public, a urmat o pasiune veche și a finalizat studiile în Jurnalism în 2010. Cu o viziune clară asupra responsabilității jurnalistice și a nevoii de a dezvălui adevărul, scrie pentru Anchetatorii.ro din 2010.
Back to top button