ȘTIRI

DNA a pactizat cu infractorii: Spitalul modular din Lețcani, un jaf de proporții

DNA protejează aceste personaje corupte ajunse în funcții mari în județul Iași. Este atât de simplu să cercetezi aceasta fraudă de proporții de la spitalul modular din Lețcani, însă DNA a pactizat de mult timp cu infractorii. Nu mai avem nici un mare dosar, nici un baron arestat, nimic. Se fură ca în codru și procurorii DNA nu mișcă un deget. Practic, românii plătesc taxă de protecție(salarii) procurorilor DNA pentru a-i proteja pe infractori. Ne mai întrebăm unde au dispărut cele peste 50 de miliarde de euro împrumutate de Florin Cîțu sau acel contract de 120 de milioane de doze de vaccin…

Conducerea DNA trebuie ”decapitată” pentru că așa nu se mai poate. Este o bătaie de joc la adresa poporului român.

„Autorităţile confirmă că în saloanele spitalului mobil de la Leţcani este frig, motivând că uşile modulelor sunt ţinute deschise pentru a nu se acumula concentraţii mari de oxigen.

Spitalul de la Lețcani a costat 13 milioane de euro plătiți de Consiliile Județene Iași și Neamț. Daruieste Viata a construit 2 spitale modulare de terapie intensivă, la București și Piatra Neamț, care împreună au costat sub 5 milioane de euro și în care, începând cu august 2020, au fost tratați peste 1000 de pacienți. Atât.”, a scris Oana Gheorghiu de la ”Dăruiește Viață” pe pagina sa de Facebook.

Spitalul ATI Piatra Neamț construit de Dăruiește Viață
Spitalul din Lețcani – inutilizabil

Andrei Marin

Andrei Marin a absolvit Facultatea de Științe Politice în 2009, unde și-a dezvoltat interesul pentru problemele sociale și politice. În căutarea de a aduce informații de calitate către public, a urmat o pasiune veche și a finalizat studiile în Jurnalism în 2010. Cu o viziune clară asupra responsabilității jurnalistice și a nevoii de a dezvălui adevărul, scrie pentru Anchetatorii.ro din 2010.
Back to top button