POLITICĂȘTIRI

Spitalul Witting, monedă de schimb pentru gașca de infractori de la Aeroportul Timișoara a ministrului Grindeanu

Surse din cadrul Ministerului Transporturilor au transmis redacției Anchetatorii.ro că Sorin Grindeanu oferă spitalul Witting ca monedă de schimb către Ministerul Apărării Naționale în schimbul terenurilor unde urmează să se construiască noul Terminal de plecări externe al Aeroportului Timişoara.

Medicii din cadrul Spitalului Witting sunt revoltați în urma descinderii făcute de Sorin Grindeanu peste conducerea instituției unde a ”tunat și a fulgerat”. Grindeanu a lansat un ultimatum și le-a transmis medicilor că Spitalul Witting va fi transferat cu voia sau fără voia lor în curtea MaPN. Medicii se tem că mai multe secții vor fi desființate deși unitatea medicală este dotată cu aparatură modernă de ultimă generație.

Ministrul PSD, fostă slugă a baronului Dragnea, este disperat că nu poate ajuta gruparea infracțională de la Aeroportul Timișoara să demareze construcția noului terminal. Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a blocat licitația deoarece Grindeanu și gruparea sa mafiotă nu a respectat legea.

Ce spunea Grindeanu

Sorin Grindeanu a declarat, vineri(08.04.2022), la Timişoara, că speră ca în două săptămâni să fie rezolvată contestaţia la licitaţia pentru realizarea unui Terminal de plecări externe pe Aeroportul Timişoara. 

”Astăzi trebuia să fie semnat un contract pentru construirea Terminalului de plecări, din păcate timingul nu a fost cel pe care mi l-aş fi dorit. Probabil că în următoarele două săptămâni, nu vreau eu să interferez în deciziile altor instituţii, dar ar fi bine, cât mai rapid să fie semnat, indiferent de soluţia dată de CNSC, urmare a acelei contestaţii apărute în ultimul moment, să fie semnat cât mai rapid contractul astfel încât să poată beneficia Aeroportul Timişoara de fonduri europene. Va reamintesc faptul că vorbim de Programul Operaţional Infrastructură Mare care se termină la sfârşitul anului viitor. În acest moment vorbim de aproximativ 1 miliard de euro care au rămas disponibili până la sfârşitul anului viitor pe toate proiectele din România şi atunci e o cursa contra coronometru a fiecărui proiect”, a declarat Sorin Grindeanu. 

Ministrul Transporturilor a mai declarat că ar fi bine ca noul terminal să fie gata pana la finalul anului viitor. 

”Cei de la Aeroport şi constructorul, care o fi el, să facă bine să termine până la jumătatea anului viitor această construcţie, astfel încât să poată beneficia de bani europeni”, a mai declarat Grindeanu. A fost depusă o contestaţie la licitaţia organizată în vederea construirii Terminalului de plecări externe a Aeroportului Timişoara, o investiţie de peste 80 milioane lei, fără TVA. Semnarea contractului cu firma câştigătoare, eveniment programat vineri, în prezenţa ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, a fost amânată.

Aeroportului Internațional Traian Vuia din Timișoara este condus de prietenul de lojă masonică al ministrului Grindeanu, Daniel Stamatovici.

Stamatovici face parte din gruparea care a pus monopol pe Aeroportul Timișoara. Daniel Stamatovici, Sorin Grindeanu, Daniel Idolu, Marian Chivu și Cătălin Șerban sunt frați în aceeași lojă masonică. Toți au trecut pe la Aeroportul Timișoara sau încă dețin funcții cheie în această instituție. Este vaca de muls a lojii masonice din care fac parte acești indivizi de joasă speță. Personajele enumerate sunt implicate în acte grave de corupție ce se pot încadra la grup infracțional organizat, dar justiția din România ocrotește infractorii protejați politic.

Va urma!

Andrei Marin

Andrei Marin a absolvit Facultatea de Științe Politice în 2009, unde și-a dezvoltat interesul pentru problemele sociale și politice. În căutarea de a aduce informații de calitate către public, a urmat o pasiune veche și a finalizat studiile în Jurnalism în 2010. Cu o viziune clară asupra responsabilității jurnalistice și a nevoii de a dezvălui adevărul, scrie pentru Anchetatorii.ro din 2010.
Back to top button