Dacă ai fost ales rege, iar coroana s-a dovedit prea mare, mai întâi îți va cădea peste ochi… Și nu vei mai vedea nimic! Apoi, se va lăsa pe urechi… Și nu vei mai auzi nimic! Mai târziu, va aluneca pe buze… Și nu vei mai putea spune nimic! În cele din urmă, va cădea pe gâtul tău… Și îți va deveni un jug, de care sclavii tăi te vor conduce spre execuție! Atunci vei vedea totul, vei auzi totul și vei putea spune totul… Dar nimeni nu te va mai asculta, și nu vei mai avea nimic de spus! – Niccolò Machiavelli
Klaus Iohannis, un exponent al puterii absolute și corupte a fost lăsat să se facă de râs printr-un act disperat de a declasifica așa zisa operațiune de promovare a lui Călin Georgescu pe Tiktok. Prin acest ultim act, trădătorul Iohannis încearcă să ne convingă să o votăm pe Elena Lasconi, urmașa sa de drept, o marionetă care e în stare să bage țara în război, să creeze haos și dezbinare între români, să îl lase pe Marcel Ciolacu și cloaca lui mafiotă să distrugă țara doar ca să pună ea mâna pe putere.
Cei care au întocmit rapoartele ori sunt lacheii trântorului de la Cotroceni ori au vrut să își bată joc de el. Potrivit documentelor oficiale din SUA nu a existat o implicare a Rusiei în alegerile prezidențiale din 2016. În martie 2019 a fost prezentat raportul întocmit de procurorul special Robert Mueller cu privire la eventuala implicare a Rusiei în campania electorală din 2016, din SUA: conform unui rezumat al concluziilor raportului, nu există dovezi despre o conspirație Trump-Rusia în alegerile prezidențiale din SUA, din 2016. Se pare că ai noștri știu mai multe despre SUA decât americanii.
O altă chestiune de cascadorii râsului sunt așa zisele conturi de Tiktok din 2016. La o simplă verificare pe Google poți afla că Tiktok nu exista în 2016.
SRI: Reteaua de conturi asociate direct campaniei lui Calin GEORGESCU a fost formata initial din 25.000 de conturi la nivelul platformei TikTok, care au devenit foarte active cu două săptamani inaintea datei scrutinului electoral. Campania de promovare a avut o organizare deosebit de bună, numărul urmaritorilor crescand semnificativ. S-a observat faptul că 797 dintre conturile care au format initial reteaua de sustinere au fost create inca din anul 2016. Acestea au avut o activitate foarte redusa (1%) pana la 11.11.2024, moment la care a fost activata la capacitate maxima intreaga retea.
Rețeaua de socializare TikTok a fost lansată oficial pe 20 septembrie 2016. A fost dezvoltată de compania chineză ByteDance, inițial sub numele Douyin pentru piața din China, iar ulterior extinsă internațional sub numele de TikTok.
TikTok a fost extinsă internațional în septembrie 2017. ByteDance a lansat versiunea globală a aplicației, TikTok, după succesul inițial al platformei Douyin în China. Extinderea internațională a fost accelerată în noiembrie 2017, când ByteDance a achiziționat platforma similară Musical.ly, integrând utilizatorii acesteia în TikTok în 2018.
Bogdan Peșchir, omul de afaceri care a investit în campania lui Călin Georgescu pe Tiktok a declarat că a făcut acest lucru din propria inițiativă și nu îl cunoaște personal pe candidatul independet câștigător al turului I al alegerilor prezidențiale. Domnii de la servicii ne mai spun că 25 de mii de conturi cu ip-uri diferite au susținut candidatura lui Călin Georgescu. Adică românii de pe Tiktok sunt boți sau asta vor să insinueze serviciile noastre cele multe și inutile.
Ce ne mai spune SRI – Finanțarea influencerilor TikTok a fost asigurată prin platforma FameUp, dedicată monetizării activităților de promovare în mediul online.
Ce să vezi… în spatele FameUp sunt tot români. Uni chiar cu mare influență în SUA cum e Daniel Dineș de la UiPath. Păi din asta nu cumva reiese că cineva cu creier a vrut să facă ceva cu boltă de la Washington peste cloaca politică de la București!?
FameUp este o platformă de marketing dedicată micro-influencerilor, care facilitează colaborarea dintre branduri și utilizatorii rețelelor sociale precum Instagram și TikTok, având cel puțin 500 de urmăritori. Aceasta permite utilizatorilor să promoveze produse sau servicii și să obțină venituri din postările lor online.
Compania a fost fondată în 2020 de către Ionuț Pătrășcoiu. În 2021, FameUp a atras o investiție de 2,5 milioane de euro din partea unui grup de investitori, printre care fondul Early Game Ventures și Daniel Dines, fondatorul UiPath. În 2023, FameUp și-a extins activitatea pe piața din Statele Unite, vizând o creștere semnificativă a cifrei de afaceri și planificând atragerea unor noi runde de finanțare de tip Serie A, estimate la 15-20 de milioane de euro.
Iohannis și Ciolacu, au declasificat ilegal documente secret de stat. SRI, SIE și MAI, complici
Anexele rapoartelor declasificate și prezentate de Administrația Prezidențială s-a făcut fără a fi respectată legea – respectiv articolul 24, alineatul 4 din legea 182 din 12/04/2002, potrivit căruia (4) Informațiile clasificate potrivit art. 15 lit. f) pot fi declasificate prin hotărâre a Guvernului, la solicitarea motivată a emitentului.
Președintele Klaus Iohannis și premierul Marcel Ciolacu se fac vinovați de încălcarea legii 182 din 12/04/2002 deoarece au declasificat documente secret de stat fără o hotărâre de Guvern, la solicitarea motivată a emitentului.
(f) nivelurile de secretizare se atribuie informațiilor clasificate din clasa secrete de stat și sunt:– strict secret de importanta deosebita – informațiile a căror divulgare neautorizată este de natura să producă daune de o gravitate excepțională securității naționale;– strict secrete – informațiile a căror divulgare neautorizată este de natura să producă daune grave securității naționale;– secrete – informațiile a căror divulgare neautorizată este de natura să producă daune securității naționale;)
Având în vedere cele prezentate mai sus reiese că cei doi factori de decizie respectiv Administrația Prezidențială și Guvernul României prin Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu au încalcat intenționat legea cu scopul vădit de ai distruge reputația candidatului independent la președinția României Călin Georgescu.