ȘTIRI

Visa Waiver doar cu taxă de protecție pentru colonia România: Afacerea reînnoirii vizelor pentru SUA ne va costa un sfert de miliard de dolari

Nimic nu e gratis pe lumea asta. Avem 27 de ani de parteneriat strategic cu Statele Unite ale Americii dar am rămas tot la statutul de colonie în raportul cu fratele mai mare. Cu așa frați mai bine lipsă. Investițiile americane în România sunt rușinoase. Cel mai mare investitor în țara noastră suntem noi, românii plecați la muncă în străinătate. De 27 de ani suntem mințiți în privința călătoriilor fără viză în SUA. Programul Visa Waiver a devenit așa o gogoașă ieftină în campaniile electorale. Oricum nici dracu nu prea e interesat să plece în SUA la ce criminalitate și trafic de droguri au. În orice moment poți muri împușcat pe stradă. Asta se întâmplă când oferi prea multă libertate la toți bananierii și ideologizezi un popor în culorile curcubeului.

De ce credeți că ma apucat să scriu acum despre tovarășii de la Washinton în plină campanie electorală. Zilele trecute un fost coleg de școală mă preia cu taxi-ul din gară. El este soldat al Armatei Române, dar în timpul liber face taximetrie pentru că se moare de foame cu salariul de la MApN, mai ales când ai și doi copii mici în întreținere. Salariul și solda primită de soldații României rivalizează cu salariul unei casiere de la Kaufland. În ultimii ani se pleacă masiv din Armata României, iar tinerii nici nu vor să mai audă de salariile mizerabile oferite Ciucă, Tîlvăr și alte jigodii numite în funcția de ministru al Apărării. Ei nu sunt puși în slujba soldatului român ci în slujba intereselor patronilor de la NATO.

Vizele pentru SUA sunt plătite de statul român – înțelegerea Ciolacu – Kavalec

Guvernul Ciolacu a anunţat că, potrivit unei prevederi aprobate de către Executiv pe 8 februarie, angajaţii din administraţia publică centrală beneficiază de suportarea cheltuielilor pentru taxa de viză pentru SUA de către angajator ori, după caz, de decontarea acesteia.

„În vederea consolidării Parteneriatului strategic dintre România şi Statele Unite ale Americii, angajaţii din administraţia publică centrală, cu prioritate cei din domeniile apărării, ordinii publice, siguranţei naţionale, justiţiei şi afacerilor externe, beneficiază de suportarea cheltuielilor pentru taxa de viză de către angajator sau, după caz, de decontarea acesteia, în condiţiile legii, pentru orice tip de viză SUA, pe orice tip de paşaport, pe bază de documente justificative, fără a fi necesară o invitaţie sau fără efectuarea unei misiuni. Aceasta prevedere aprobată de Guvern în şedinţa din 8 februarie 2024 se regăseşte în HOTĂRÂRE nr. 518 din 10 iulie 1995privind unele drepturi şi obligaţii ale personalului român trimis în străinătate pentru îndeplinirea unor misiuni cu caracter temporar cu modificările şi completările ulterioare”, arată informarea transmisă de către Executiv. 

Afacerea reînnoirii vizelor pentru SUA ne va costa un sfert de miliard de dolari

Afacerea reînnoirii vizelor este o mega escrocherie pusă la cale de premierul Ciolacu și ambasadoarea Kathleen Ann Kavalec. Dacă vrem în Visa Waiver suntem buni de plată. Cică dacă vrem să scadă rata de respingere toată prostimea trebuie să își reînnoiască viza sau sau să își facă una. Bineînțeles totul se face contra cost, iar în cadrul structurilor militare cu forța. La ordinul cârnatului Angel Tîlvăr, soldații români sunt obligați să își facă viză pentru SUA, iar în cazul în care refuză trebuie să dea o declarație în care să expună două motive pentru care nu sunt de acord. Ca să înțelegeți până unde s-a ajuns cu slugărnicia în fruntea Armatei Române.

Da, mamă, păcălesc lumea pentru BANI

Ridicolul situației este expus prin pozele cu vedete postate pe pagina Ambasadei SUA la București. Românii sunt încurajați să își facă viza sau să o reînnoiască de vedetele plătite cu bani grei de doamna Kavalec și tovarășul Ciolacu. Cei doi sunt părtași la această mizerie prin care statul român este spoliat fără scrupule de asupritori. Kathleen Ann Kavalec apare în poze similare cu Delia și Inna, dar și cu prostălăul nostru de la Buzău, Marcel Ciolacu. Cel mai probabil Ciordacu vrea să îmbufneze în campania prezidențială că el a scăzut rata de respingere pentru vizele SUA și să anunțe el victorios intrarea României în Visa Waiver în cel mai scurt timp. La cum a decurs parteneriatul nostru cu SUA în ultimii 27 ani o să intrăm în Visa Waiver când o zbura porcul.

Andrei Marin

Andrei Marin a absolvit Facultatea de Științe Politice în 2009, unde și-a dezvoltat interesul pentru problemele sociale și politice. În căutarea de a aduce informații de calitate către public, a urmat o pasiune veche și a finalizat studiile în Jurnalism în 2010. Cu o viziune clară asupra responsabilității jurnalistice și a nevoii de a dezvălui adevărul, scrie pentru Anchetatorii.ro din 2010.
Back to top button