ȘTIRI

Operațiunea ROȘIE – PENSIA: Ferește-ne Doamne de PSD, ciuma națiunii române

Guvernul României, exercitând puterea în numele poporului, luptă să redistribuie după plac fondurile Casei Naționale de Pensii Publice, să vânda energie ieftină clienților politici interni sau externi, și scumpă propriului popor. Poporul plătitor de biruri nu mai este al țării. Ci al nimanui. Comandantul suprem, Klaus Werner Iohannis, a trădat poporul pentru a se salva pe sine și familia sa, precum și beneficiile financiare aferente după ieșirea din decor în 2024.

Singura soluție pentru a menține sistemul postdecembrist la putere a fost readucerea la putere a aparatului fostului Partid Comunist Român cunoscut azi ca Partidul Social Democrat. Această operă de artă, o acțiune subversivă împotriva poporului român a fost dirijată de însuși Klaus Werner Iohannis. Planul a fost pus la cale în timpul alegerilor prezidențiale când Marcel Ciolacu și Paul Stănescu au propus-o pe analfabeta Viorica Dăncilă ca contracandidat împotriva președintelui Iohannis.

Viorica Dăncilă

USR a fost utilizat ca partid balama de președinte și debarasat de la putere la momentul oportun. Liderii partidului, Dan Barna și Dacian Cioloș, au fost folosiți pe post de bufoni de Klaus Iohannis, un statut pe care îl merită cu desăvârșire. USR nu a înțeles că un partid din România trebuie să reprezinte poporul român nu interesele Parisului și Bruxelles-ului. Acest partid balama va avea soarta fraților ideologici PODEMOS din Spania. Persoanele avizate aveau cunoștință, încă din luna martie, că USR va fi exclus de la putere, iar în octombrie/noiembrie va fi adus la putere marele colos roșu sau ciuma roșie cum e cunoscut: PE-SE-DE.

Instalat la butoane cu puteri depline PSD a trecut la fapte iar acțiunile sale subversive s-au declanșat în lanț. În aceste zile PSD desfășoară o operațiune de amploare împotriva pensionarilor acestei țări deoarece pensionari sunt masă de manevră la alegeri. Alegerile din 2024 sunt cruciale pentru viitorul PSD deoarece dorește să acapareze toată puterea în stat și inclusiv să modifice Constituția României în interes electoral.

Klaus Werner Iohannis, premierul de la Grivco, a fost un tătuc pentru ciuma roșie mult mai veros decât Ion Iliescu pentru că i-a permis să crească până la cer, dacă ar fi să ne luăm după sondajele prezentate în spațiul public. Baronii roșii nu au mai fost atinși de brațul lung al legii, în timp ce judecătorii au fost apreciați cu plicuri galbene, lucru spus public zilele trecute de mai mulți magistrați. Telejustiția a fost scoasă din câmpul tactic și s-a dat liber la furat în pandemie, iar țara a atins o cotă inimaginabilă a datoriei publice de 60% din PIB și o inflație ce se apropie puternic de 10%.

În doi ani de pandemie poporul român a fost umilit, batjocorit și sărăcit peste măsură de guvernele lui Klaus Iohannis, Orban, Cîțu sau mai nou Ciucă. Toate aceste guverne au supraviețuit cu ajutorul de nădejde venit din partea lui Marcel Ciolacu, omul care l-a făcut președinte pe Klaus Iohannis în 2019.

Operațiunea roșie: PENSIA 2,5 milioane de suflete

Astăzi, 14.12.2021, PSD a declanșat operațiunea roșie numită PENSIA. Milioane de români sunt manipulați ordinar de PSD și pregătiți ca masă de manevră pentru alegerile din 2024. Oamenii se vor bucura la cei 200 de lei promiși de Marcel Ciolacu și la ajutorul social de 1.200 de lei promis pentru luna ianurie însă nu știu că acești bani sunt doar o mită electorală deoarece prin PNRR România și-a asumat să nu mărească pensiile până în septembrie 2023.

Această mită este plătită din banii poporului român, că doar v-au furat acești bani prin triplarea prețului la energie electrică și gaze. Când a fost liberalizată piața energiei și au explodat prețurile, statul a încasat mai mulți bani din TVA, astfel PSD își permite astăzi să arunce un os poporului înfometat.

Apostolii FOAMEI, FRIGULUI și SĂRĂCIEI – 14.12.2021

PSD oferă 200 de lei la pensie, cu 100 de lei mai mult decât promitea Ceaușescu în decembrie 1989. Această sumă nu acoperă nici măcar inflația galopantă din ultimii doi ani de pandemie. Ceea ce nu mai spune PSD este că pensionarii săraci primesc 200 de lei la pensie în timp ce un pensionar special va primi la pensie și 6.000 de lei pentru că toate pensiile cresc cu 10%. Legea 263/2010 este concepută de așa natură încât doar pensionarul special va beneficia de fiecare dată când este mărită pensia minimă, iar pensionarul sărac va deveni și mai sărac.

  1. „Pachetul social, condiţia impusă de PSD pentru a intra la guvernare, va intra în vigoare la 1 ianuarie 2022. Aşa cum am promis, alocaţiile vor fi majorate pentru copiii între 0-2 ani şi cei cu dizabilităţi la 600 lei, iar pentru copiii între 2-18 ani la 243 lei. Aşa cum am promis, persoanele cu dizabilităţi vor primi a 13-a indemnizaţie. Aşa cum am promis, pensia minima va creşte de la 800 la 1.000 lei, iar pentru restul pensiilor creşterea va fi de 10%. În acelaşi timp, în luna ianuarie, toţi pensionarii cu pensii până în 1.600 de lei vor primi un ajutor pentru iarnă, astfel încât toţi vor ajunge în ianuarie la suma de 2.200 lei (pensie + ajutor)”, a scris Ciolacu pe Facebook.
  2. „Pensionarii cu veniturile cele mai mici primesc un ajutor, astfel încât oricine are pensia cuprinsă între 1.000 și 1.600 de lei să ajungă la venituri de 2.200 de lei în luna ianuarie. Astfel – și acestea sunt cifrele concrete – ajutorul va fi acordat diferențiat. Cine are pensia de 1.000 de lei va primi un ajutor de 1.200 de lei. Cine are pensia de 1.001 va primi un ajutor de 1.199 de lei. Cine are pensia de 1.002 lei va primi un ajutor de 1.198 de lei, iar ajutorul va scădea pe măsură ce pensia este mai mare. Astfel că persoanele cu 1.600 de lei pensie vor primi 600 de lei acest ajutor, sprijin financiar din partea guvernului”, a spus Gabriela Firea într-o conferință de presă.
  3.  2,5 milioane de suflete de suflete din România nu vor avea în luna ianuarie un venit mai mic de 2.200 de lei.”, a spus ministrul Muncii, Marius Budăi.

Fostul ministru al Muncii, Raluca Turcan, a răspuns întrebărilor Anchetatorii.ro pe tema recalculării pensiilor și care sunt pașii acestui demers, fapt ascuns opiniei publice de actuala putere roșie prin mita electorală oferită pensionarilor:

  1. ANCHETATORII: Conform Legii – Cadru nr.153/2017 vor fi angajate 1.000 de persoane pentru recalculare/revizuire a  cinci milioane de dosare de pensie. Care este data finală a procesului de recalculare/revizuire a celor cinci milioane de dosare de pensie?

Până la 1 septembrie 2023 pensionarii nu vor avea parte de pensii recalculate, deci nici mărite pentru că asta au stabilit prin PNRR, PNL și USR cu Comisia Europeană. Pensiile românilor pot fi crescute doar într-o marjă de 9,4% din PIB în perioada 2022-2070, lucru recunoscut și de Marius Budăi. Pensionarii români sunt condamnați la sărăcie, indiferent de generație, mai ales că INS a publicat un raport din care reiese că speranța de viață a scăzut semnificativ în România. Pensiile se pot mări doar cât să acopere pe alocuri inflația pe actuala lege a pensiilor.

1.000 de sinecuri politice vor fi angajate la Ministerul Muncii, lucru pe care PSD omite să îl prezinte opiniei publice.

2. Ce formulă de recalculare a pensiilor va utiliza Ministerul Muncii?

Nu avem nici o formulă de calcul a pensiilor românilor. Totul este un bluf și o manipulare ordinară a opiniei publice, mai ales că în aceste zile PSD nu mai pomenește nimic despre această recalculare a pensiilor.

3. Ce majorări se vor face în anul 2021 la punctul de pensie?

Majorarea pensiilor a rămas în aer până la ieșirea în decor a PNL și intrarea la putere a fratelui mai mare din cadrul FSN. Astăzi, PNL, fratele mai mic și mai prost al PSD, a rămas cu buza umflată și a preluat rolul de partid balama pe care îl avea USR în cadrul fostei coaliții. PSD face din pensionarii o masă de manevră prin mita oferită, în timp ce PNL se duce spre procentul președintelui Cîțu – 5%.

4. În urma procesului de recalculare/revizuire a celor cinci milioane de dosare de pensie la ce dată estimativă vor avea loc majorări de pensii?

Pensiile nu pot fi recalculate până la 1 septembrie 2023. Un lucru foarte grav este că prin acțiunile PSD, pensionarii săraci devin și mai săraci, iar pensionarii speciali devin și mai bogați. Pensionarii speciali sug sângele poporului român și păgubesc bugetul Casei Naționale de Pensii Publice cu mai bine de 1 miliard de euro anual. Dacă aveam o lege normală a pensiilor pe bază de contributivitate am putea avea și o echitate socială însă sistemul mafiot transpartinic nu se poate menține la putere fără mita oferită rezerviștilor. Dacă specialii nu ar mai exista, sistemul paralel creat de Ion Iliescu și moștenit de Klaus Iohannis s-ar dezintegra din temelii.

5. Cu cât se va mări pensia minimă garantată după recalcularea/revizuirea celor cinci milioane de dosare de pensie?

Acest ultim răspuns ne spune că se va schimba ceva dar nu se va schimba nimic. Românii au fost mințiți timp de doi ani de zile de guverrnele Orban și Cîțu cu recalcularea pensiilor și marile proiecte sociale care vor avea loc. Singurul mare proiect al președintelui Iohannis a fost readucerea PE-SE-DE la conducerea țării. Având în vedere datoria publică și subțierea bugetului de stat în 2023 va fi anunțată creșterea vârstei de pensionare cu toate că PSD neagă azi acest lucru. Și Iohannis a demonizat PSD iar azi stă la braț cu CIUMA ROȘIE. Sistemul face orice pentru a se perpetua la putere. Ciucă a promis că niciodată nu va intra în politică și azi e premier. Ciolacu a spus că nu se va alia niciodată cu Cîțu și azi stau la masă împreună.

Pensionarii trebuie să înțeleagă măcar acum, la 32 de ani de la lovitura de stat din 1989, că PSD este urmașul PCR și acest colos roșu are ca sarcină menținerea poporului în frig, foamete și sărăcie, nicidecum să le ofere un viitor mai bun. Asasinatele comise în lovitura de stat din decembrie 89 de către Iliescu și camarila sa, eșalonul doi și trei din PCR, cunoscuți ca agenți ai serviciului de informații rus KGB grupați în Frontul Salvării Naționale nu au plătit nici până astăzi pentru faptele lor. Având în vedere că aceste asasinate sunt acoperite de justiția din România ne arată că sistemul creat de KGB prin FSN se află și azi la putere în țara noastră, iar noi am rămas blocați în nebuloasa lui decembrie 89.

Treziți-vă români!

Andrei Marin

Andrei Marin a absolvit Facultatea de Științe Politice în 2009, unde și-a dezvoltat interesul pentru problemele sociale și politice. În căutarea de a aduce informații de calitate către public, a urmat o pasiune veche și a finalizat studiile în Jurnalism în 2010. Cu o viziune clară asupra responsabilității jurnalistice și a nevoii de a dezvălui adevărul, scrie pentru Anchetatorii.ro din 2010.
Back to top button