OPINII

De ce nu demisionează Lucian Bode? Pentru că îl urmează plagiatorul Ciucă

Lucian Bode ține cu dinții de funcția de ministru al Internelor, pentru că o demisie ar provoca o undă ce poate răsturna scaunul de la Palatul Victoria al premierului plagiator Nicolae Ciucă.

Lucian Bode este dovedit ca plagiator și chiar dacă mai încearcă diferite tertipuri prin instanțe el tot va pierde portofoliul de la ministerul de Interne. Consilierii săi analfabeți l-au sfătuit greșit să atace decizia Universității Babeș Bolyai unde este acuzat de plagiat. Odată ce a acționat în instanță decizia Comisiei de Etică a Universității Babeș – Bolyai și-a pus cenușă în cap singur, iar presa neomarxistă abia aștepta să îl tăvălească.

În acest scandal nu Lucian Bode este ținta ci plagiatorul șef de la Palatul Victoria, Nicolae Ciucă, respectiv sauron de la Cotroceni. Premierul Nicolae Ciucă a copiat peste 40% din teza de doctorat a politicianului PSD, Iosif Armaș, din volumul cu titlul ”​Legitimitatea operațiilor militare altele decât războiul”. Umilul nostru premier semi-analfabet i-a cerut voie lui Iosif Armaș să îi copieze teza de doctorat.

Faptul că UBB a revenit asupra deciziei inițiale prin care anunța că doar o mică parte a tezei de doctorat este plagiată arată că vorbim de un ordin pe unitate din partea statului paralel. Da. Să nu vă gândiți că cei de la UBB s-au trezit ei așa peste noapte să arunce cu decizia de plagiat pe masă. În SECURISTAN totul se face prin activități subversive ale serviciilor trădătoare de țară.

Să nu înțelegeți cumva că îl apăr pe Bode. Lucian Bode este un ”dottore” al clasei politice ca și mulți neica nimeni de la vârful puterii din România. Au ajuns în acele funcții înalte pentru că sunt de-ai lor. Adică sunt șantajabili și pot fi înlocuiți oricând dacă nu răspund la comenzi.

Lucian Bode a făcut un mare serviciu grupărilor de crimă organizată prin sabotarea aderării României la spațiul Schengen și păstrarea vămilor sub controlul serviciilor trădătoare de țară, care apără interesul statului paralel. De la Nicolae Pleșiță la Eduard Hellvig nu s-a schimbat nimic. Ei apără patria lor, patria hoților și a securiștilor.

În Franța secolului 19 în toaletele publice erau angajate persoane care țineau o perelină în jurul domnilor și doamnelor din clasa burgheză pentru a-și putea face nevoile liniștiți. Ca o parabolă la SECURISTANUL românesc, Klaus Iohannis și serviciile țin perelina celor care jefuiesc țara după bunul plac. Acoperă rahatul și îl țin departe de ochii, nasul și urechile românului asuprit.

Andrei Marin

Andrei Marin a absolvit Facultatea de Științe Politice în 2009, unde și-a dezvoltat interesul pentru problemele sociale și politice. În căutarea de a aduce informații de calitate către public, a urmat o pasiune veche și a finalizat studiile în Jurnalism în 2010. Cu o viziune clară asupra responsabilității jurnalistice și a nevoii de a dezvălui adevărul, scrie pentru Anchetatorii.ro din 2010.
Back to top button