POLITICĂ

Revolta Apei! Cuplul penal, Harpa – Angheluță: slugile lui Arsene țin orașul Târgu Neamț fără apă potabilă

Județul Neamț este un județ acaparat de mafie, ținut în sărăcie și subdezvolatare de baronul fugar Ionel Arsene și slugile sale care îi înfăptuiesc planul de asuprire a populației locale. În Neamț toate lucrările de la Consiliul Județean și primăriile controlate de PSD ajung la firmele de partid. Pentru fiecare lucrare se decontează tva-ul pungășiei, astfel în loc de lucrări avem cârpeli și bătaie de joc la adresa cetățeanului. Probabil, cu toții ați auzit de podul de la Luțca care s-a prăbuțit după ce Ionel Arsene și acoliții săi l-au reabilitat cu peste 8 milioane de lei. O mare parte din acești bani au fost furați, iar podul a fost reparat cu polistiren ca să dea bine în imagini. Procurorii bese-n cizme în loc să îl aresteze pe Arsene l-au lăsat să fugă în Italia împreună cu polițiștii lui Bogdan Despescu. Aici vorbim despre complicitate și infracțiuni contra înfăptuirii justiției, dar noi trăim în țara lui Papură Vodă și orice e posibil. Justiția e doar pentru amărâți.

Cetățenii din Târgu Neamț ne spun că au ajuns la disperare din cauza acestei mafii care îi ține fără apă potabilă la robinet. Oamenii reclamă că au copii mici care trebuiesc spălați, copii care merg la școală și la grădiniță, iar situația din Târgu Neamț nu pare să se remedieze deși sunt mințiți de ani buni de primarul Daniel Harpa și directorul Apa Serv, Vlad Angheluță.

Vlad Angheluță, directorul APA SERV are salariu de 7 mii de euro – apă la robinet pauză

Compania Apa Serv este deținută de Consiliul Județean Neamț și a fost jefuită după bunul plac de Ionel Arsene și Ion Asaftei, un politician ALDE ajuns la conducere cu voturile PSD. Asaftei joacă rolul de iepure după fuga lui Arsene pentru a nu se mai sparge toate oalele în capul mafiei locale din PSD. Marcel Ciolacu a fost și el informat despre problemele de la Apa Serv însă gurile rele de la București spun că premierul e ocupat de amantlâcuri în ultima vreme și jefuirea subvenției publice a Partidului Social Democrat prin intermediul amazoanelor din anturajul concubinei sale mai tânără cu 23 de ani decât el. Nu e ceva nou la PSD. Și Dragnea se iubea cu nepoata Irina Tănase. Se pare că îi iubea mai mult portofelul bunicului, la fel ar fi și în cazul prăpăditului de la Buzău ce se visează deja președintele României.

Vlad Angheluță – Ionel Arsene

Daniel Harpa este sluga fidelă a fugarului Ionel Arsene și noul cârmaci al județului. Cetățenii ne transmit că protestează dar nu îi bagă nimeni în seamă. Angheluță și Harpa se ascund de furia oamenilor însă în presa locală cumpărată de PSD se laudă că au un proiect prin POIM în valoare de 311 milioane de euro pentru modernizarea infrastructuri de aducțiune a apei și dezvoltarea rețelei de canalizare. În timp ce oamenii din Târgu Neamț sunt ținuți fără apă potabilă, Vlad Angheluță încasează lunar un salariu de 7.000 de euro lunar. Bineînțeles, acest porcomete al politicii nemțene mănâncă cu mai multe guri de la stat. Angheluță a încasat de la Direcția de Asistență Socială a orașului Târgu Neamț 72.235 de lei, pe lângă cei 7.000 de euro încasați lunar de la Apa Serv. Soția domnului Angheluță lucrează și ea la stat bineînțeles în paralel cu jobul la privat. Domna Angheluță lucrează la Consliul Județean din 2022 și îl avea șef direct pe baronul Ionel Arsene.

De ce sunt lăsați oamenii din Târgu Neamț fără apă

Conducta Preutești-Răucești, aducțiunea de apă din râul Moldova întreținută de Apa Serv este o țeavă ciuruită la care nu s-au mai făcut reparații capitale de 33 de ani pentru că PSD Neamț nu a fost în stare săî atragă fonduri europene. PSD Neamț a preferat banii din PNDL și Anghel Saligny, pentru că acești bani pot fi furați ușor. Harpa, Arsene și Angheluță au preferat să fure banii de investiții de la Apa Serv în loc să înlocuiască conducta Preuțești – Răucești. La această conductă sunt înregistrate lunar peste 20 de avarii. Nu prea mai au ce repara la o țeavă ciuruită, dar acești bandiți îi tot dau înainte prin scumpirea apei și a serviciilor de canalizare. În timp ce cetățenii stau fără apă în case, Angheluță și Harpa încasează lunar salarii de nababi. Angheluță și Harpa dau vina pe secetă, nu spun nimic despre faptul că sunt hoți și incompetenți. În județul Neamț nu te poți angaja la stat fără oblăduirea lui Daniel Harpa, la fel ca în majoritatea județelor stăpânite de baronii PSD, PNL și UDMR.

Vineri la ora 11 cetățenii din județul Neamț anunță că vor ieși să protesteze în fața companiei Apa Serv.

Andrei Marin

Andrei Marin a absolvit Facultatea de Științe Politice în 2009, unde și-a dezvoltat interesul pentru problemele sociale și politice. În căutarea de a aduce informații de calitate către public, a urmat o pasiune veche și a finalizat studiile în Jurnalism în 2010. Cu o viziune clară asupra responsabilității jurnalistice și a nevoii de a dezvălui adevărul, scrie pentru Anchetatorii.ro din 2010.
Back to top button