ANCHETE

GAS MARY LEAKS/ Portul Constanța, capturat de intermediarii Rusiei: Vizan, Grindeanu și Ciolacu

Premierul României Marcel Ciolacu, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu și șeful Portului Constanța Florin Vizan, susțin interesele Federației Ruse în regiune prin facilitarea importurilor de gaze și produse petroliere prin intermediul unei caracatițe de companii înregistrate în diferite state ale Uniunii Euopene, inclusiv România. Cei doi oficiali români, Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu s-au zbătut împreună cu Bogdan Mîndrescu să îl pună în funcție pe Florin Vizan, partener de afaceri al contrabandiștilor ce au acaparat terminalele Portului Constanța. Problema nu e că le-au acaparat, așa e în bussines, dar ei devin săgețile Federației Ruse în acte, deoarece aceste terminale sunt cumpărate cu bani rusești.

Numirea lui Florin Vizan în funcția de șef al Portului Constanța a încălcat prevederile legale, dar interesele Federației Ruse la București sunt mai importante decât securitatea națională a României.

Florin Vizan a ajuns director fără concurs, condiţie obligatorie pentru a te angaja la stat. Pentru a ocupa postul fără concurs, legea a fost schimbată cu aportul „avocatei mafiei”, cunoscută și ca Laura Vicol, care a înaintat un proiect de lege Parlamentului, ca să fie votat cu dedicație pentru favoritul lui Sorin Grindeanu. Legea cu pricina se poate consulta AICI. Avocata mafiei a fost pusă în funcție de Marcel Ciolacu și cuplul mafiot de la Craiova, Manda/Olguța. Odată adusă în Parlament de Ciolacu, avocata mafiei a fost pusă șefă peste Comisia Juridică pentru a măslui acte în interesul infractorilor, dar și pentru a proteja rețeaua de crimă organizată patronată de soțul său, zis Ciorbă, care a dat țepe de sute de milioane de euro prin grupul NORDIS. Trăiască MAFIA.

„Contrabanda, frauda şi corupţia sunt la nivel „ridicat” în Portul Constanța. Cele mai comune tipuri de corupție sunt mita, falsificarea documentelor de proveniență a mărfii și cadourile în schimbul serviciilor oferite de oficialii guvernamentali. Aceste practici se oglindesc în administrația vamală, care este foarte afectată de corupție. În plus, incidentele raportate de contrabandă cu mărfuri ilicite prin port, indică în continuare activitate infracțională în port. Potrivit mai multor surse, eficacitatea legislației anticorupție este scăzută, iar oficialii sunt rareori trași la răspundere”, se arată într-un raport intern.

Florin Vizan – Sorin Grindeanu

Vladimir Putin și-a activat o rețea prin care livrează în continuare produse petroliere în UE cu ajutorul lui Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu și Florin Vizan

Federația Rusă continuă să furnizeze gaz ieftin Ucrainei și UE după invazia rusă, iar oligarhii lui Putin au devenit extrem de activi cu ajutorul oficialilor din Româia. De facto, acestea sunt companii legate de Federația Rusă, care continuă să furnizeze gaze rusești în România, Balcani și Ucraina cu ajutorul unei scheme de amestecare ascunse, pe tiparul afaceriștilor Doldurea de la PSD (explozia de la Crevedia). Vorbim de mai multe filiere, în funcție de interese și conexiuni, dar toate duc la vârful Partidului Social Democrat din România.

Un exemplu izbitor este „comerciantul elvețian de gaze” Petroalps SA, creat în 2011, de fapt un oligarh rus. Angajații și fondatorii sunt cetățeni ruși. Livrează gaz lichefiat cu nave-cisternă din Kazahstan către terminalul Temryuk (regiunea Krasnodar a Federației Ruse), unde gazul kazah este amestecat cu gazul rusesc în proporție de 45%+55%. În continuare, gazul „kazah” este pompat într-o autocisternă GPL(vapor) și trimis în România la terminalul de gaze Octogon Gas&Logistics din România. De la terminalul Octogon, gazul este preluat de caracatița de companii din spatele Interport Gas SRL și livrat în România, R. Moldova și Ucraina la suprapreț.

Terminalul este deținut de Valentin Pocora, un fost oficial vamal, contrabandist și evazionist de meserie. Rhinestone Trading Gmbh, un comerciant „austriac”, vinde gaz mixt Ucrainei și țărilor din regiunea balcanică. Schema este aceeași: gazul kazah este amestecat cu gazul rusesc la terminalul Temryuk, apoi livrat cu un vapor cisternă către Octogon Gas&Logistics din România. Certificatele de origine indică gaz turcesc, kazah sau „european”.

Potrivit terminalului polonez Glob, beneficiarul final al companiei austriece Rhinestone Trading GmbH este cetățeanul rus Maxim Dekhtyar. Până în februarie 2022, compania a dezvoltat în mod activ vânzările angro de gaze în Ucraina prin UKRDNIPROGAZ LLC (redenumită ulterior în UDG TRADING). Reprezentantul UDG este Oleksandr Sienkin, angajat al Odessa Regional Institute of Public Administration aflată în subordinea directă a președintelui Volodimir Zelenski. Sienkin este puțin pe la Chișinău datorită relației pe care o are cu Turcan Serghei, personaj implicat în rețeaua INTERPORT GAS SRL, rețea ce mută gazul rusesc din Portul Midia în Moldova și Ucraina. Acum cred că înțelegeți și dumneavoastră că vorbim de o combinație de tip mafiot între înalți oficiali de la București și Kiev, altfel aceste coincidențe nu se explică.

Maybe… Dirty money is in our DNA

Volodimir Zelenski – Marcel Ciolacu

Comercianții asociați cu Federația Rusă fac dumping pe piețele din România, Republica Moldova, Ucraina și Bulgaria, inducând în eroare consumatorii și vamele. Gazul cu certificat de origine real din Kazahstan, Turcia și alte țări europene în condiții FCA în Romania este cotat la nivelul prețului Sanotrach + 140$ pe tona. Pentru tranzitul de GPL România nu încasează taxe, banii intră în buzunarele mafiei lui Marcel Ciolacu.

Pretul gazului ruso-kazah este de 90-95 dolari pe tonă (în condiții FCA în portul Midia la Sanotrach + cotație). Motivul pentru o astfel de diferență semnificativă este prezența gazului rusesc ieftin în amestec. Comercianții ucraineni cumpără „amestec” de gaz rusesc ieftin de la mafia ce acționează în Portul Constanța. Practic, Ucraina cumpără de la Gazprom, principalul sponsor al armatei ruse, dar la suprapreț.

Federația Rusă are hub gazeifer în Portul Midia

Florin Vizan, Țuțuianu Horia PSD Constanța, Sorin Grindeanu

În Rezoluția din 6 octombrie 2022, Parlamentul European a cerut un embargo complet asupra importului de combustibili fosili din Federația Rusă. România a interzis importul și tranzitul de gaz rusesc și a anunțat dezvoltarea zăcământului de gaze Neptun Deep în Marea Neagră. Cei trei oficiali corupți încalcă embargoul impus de UE și de Parlamentul României.

Terminalul Octogon Gas&Logistics din Portul Midia a devenit un hub gazier rusesc cu ajutorul celor trei oficiali corupți, Vizan, Grindeanu și premierul Ciolacu.

În mod normal Ministerul Afacerilor Externe, Serviciul Român de Informații, DIICOT și Interpol ar trebui să împiedice, pe cât posibil, răspândirea gazului rusesc în UE prin terminalul Octogon Gas&Logistics, devenit un hub gazier rusesc, dar asta nu se întâmplă.

Putem bănui că legile sunt făcute pentru proști, nu pentru a fi respectate. La televizor sunt toată ziua cu Slava Ukraini în gură, dar ei fac afaceri cu Rusia pe ușa din dos.

Vasul POSEIDON aduce frecvent gaz rusesc cu acte false de proveniență cu ajutorul contrabandistului Bogdan Corneliu Idu, partenerul de afaceri al șefului Portului Constanța, Florin Vizan.

Vaporul cisternă Poseidon aduce frecvent GPL la terminalul maritim Midia. Acesta este nregistrat în Austria pe firma Trader Rhinestone Trading Gmbh. În certificatul de origine gazul figurează ca sursă Turcia, dar în realitate este gaz rusesc adus cu acte false în România de contrabandiștii lui Vizan, mai exact Bogdan Corneliu Idu.

Rhinestone Trading Gmbh, compania rusului Maxim Dekhtyar vinde gaz mixt Ucrainei și țărilor din regiunea balcanică cu ajutorul contrabandiștilor din anturajul premierului Marcel Ciolacu și ministrului Transporturilor Sorin Grindeanu. Schema este aceeași: gazul kazac este amestecat cu rusesc pe teritoriul terminalului Temryuk, apoi cisterna este furnizată către Octogon Gas & Logistics în România. Certificatele de origine indică gazul turcesc, cazac sau „european”.

”Americanii” lui Ciolacu au buzunarele pline cu ruble

De la stânga: Gabriel Comănescu, Bogdan Idu,…, Felix Stroe, balaurul securității/șeful PSD Constanța

Oficialii corupți ai regimului Zelenski au avut grijă să nu existe o interdicție directă privind livrările de GPL de origine rusă, astfel cu ajutorul intermediarilor de la București, Vizan, Grindeanu și Ciolacu, afacerea cu gaze rusești merge ca pe roate. Această „fereastră” este folosită de contrabandiști pentru a importa gaze rusești pe teritoriul Ucrainei de pe teritoriul vamal al țărilor terțe, precum România, Polonia sau Moldova. Și pentru a obține certificat EUR1 este suficient ca 51% din gaz să figureze ca european în acte.

La Octogon gas &logistics opereaza firma Interport Gaz SRL condusă de Valentin Pocora, un infractor condamnat pentru evaziune fiscală și contrabandă. El aduce gazul rusesc, schimbă actele și are susținerea șefului Portului Constanța, Florin Vizan, pus ilegal în funcție de Sorin Grindeanu, Bogdan Mîndrescu și Marcel Ciolacu.

de la stânga: Marcel Ciolacu, Florin Vizan, Sorin Grindeanu, Bogdan Mîndrescu(în spatele lui Grindeanu)

Acest Valentin Pocora este fratele unui lucrator ANAF, Silviu Pocora. Boja Cristian Iulian este fostul asociat al lui Florin Vizan, în fapt, interpus al lui Vizan în afaceri. Potrivit declarației de avere a lui Florin Vizan, acesta a creditat compania Megalex Trading SRL cu suma de 291.000 lei, ce îl are în prezent, conform sursei Recom, asociat unic și administrator pe Iulian Cristian Boja. Boja este legătura între Vizan și Interport Gaz SRL.

În perioada când Florin Vizan era asociat cu Boja aveau birourile în propietatea lui Vizan, acum însă Vizan a ieșit din acte dar centrul de comandă a rămas acolo. Coincidență sau nu, Florin Vizan, omul pus de Grindeanu șef la Portul Constanța și-a cumpărat un autoturism Rolls Royce, la fel ca și Guido Retter, cel care ar avea 40 % din contractul nou de pe A7, cu Pizzarotti. Surse avizate din jurul lui Grindeanu susțin pentru Anchetatorii.ro că aceasta ar fi o șpagă mascată.

Florin Vizan

Mafia e mult mai mare! În spatele la INTERPORT apar alți contrabandisti de tigări și motorină, parteneri cu Florin Vizan în diferite combinații

Gruparea mafiotă are susținerea generalului Dan Drăgoi de la COMVEX, acesta fiind la ora actuală un fel de Sorin Ovidiu Vîntu pe steroizi al vremurilor noastre. Dan Drăgoi s-a lansat în afaceri în anii ’90 ca mâna dreaptă a generalului Victor Atanasie Stănculescu la firma Bali Trading. Bogdan Drăgoi a fost ministru de finanțe în guvernul PDL și apoi consilier prezidențial al lui Traian Băsescu. Bogdan a fost și continuă să fie în umbra tatălui său Dan Dragoi, o figură ce a scăpat atenției celor ce au investigat grupul miliardarilor români consolidați în ultimii 15-20 de ani. Numele lui Dan Drăgoi apare în foarte multe note informative ale serviciilor secrete, dar DIICOT și DNA sunt impotente când vine vorba de oamenii sistemului.

Dan Drăgoi – COMVEX

Director economic la INTERPORT GAZ SRL figurează tânărul Tudor Sponti, rudă cu Tea Sponti, vărul lui Gigi Becali. Tatăl lui Sponti jr. este cunoscut cu antecedente penale, fiind acuzat de contrabandă și evaziune fiscală cu motorină. Printre partenerii de infracțiuni ai lui Sponti senior figurează și Stere Caracota. Caracota este și el implicat în rețeaua infracțională de la INTERPORT GAZ SRL.

Un alt personaj important al rețelei infracționale este TURCAN SERGHEI, cetățean moldovean, om de legătură cu oligarhii ruși aflați pe teritoriul UE, oficialii corupți din România și Ucraina. Sursele noastre afirmă că Serghei îl are ca partener pe Vanea la Londra, un anume Vitali Proca, partener vechi al cuplului mafiot Udrea/Cocoș pe vremuri. Serghei este fost raket moldovean puternic conectat la lumea criminală din Federația Rusă și săgeată de încredere a proprietarului Petroalps SA, Maxim Dekhtyar. Cei din domeniu spun că Serghei are alură de criminal și nimeni nu are curaj să îi greșească în afacerile cu produse petroliere.

Marcele să știi că nu toată presa poate fi cumpărată de tine și interlopii tăi. JOS MAFIA. TRĂIASCĂ NAȚIA!

Societatea FLAMINGO GAS – S.R.L.
HOTARAREA NR. 1/2023 Subsemnatii TURCAN SERGHEI, RUDEAN SERGHEI, PETRESCU ROBERT-IONUT si subscrisa INTERPORT GAZ – S.R.L., asociati ai societatii sus-mentionate, am hotarat:
1. Dl TURCAN SERGHEI si dl PETRESCU ROBERT-IONUT cesioneaza, la valoare nominala de 10 lei/p.s., cate 30 parti sociale fiecare, detinute in cadrul societatii, in valoare totala de 600 lei, subscrisei INTERPORT GAZ – S.R.L.
2. Dl TURCAN SERGHEI si dl PETRESCU ROBERT-IONUT au primit fiecare cate 300 lei de la subscrisa INTERPORT GAZ – S.R.L., reprezentand contravaloarea partilor sociale cesionate.
3. Ca urmare a modificarilor sus-mentionate, structura capitalului social este:
INTERPORT GAZ – S.R.L. – 900 lei (90 ps x 10 lei/ps) RUDEAN SERGHEI -100 lei (10 ps x 10 lei/ps) 4. Participarea la profit si pierderi este:
INTERPORT GAZ – S.R.L. – 90%;
RUDEAN SERGHEI – 10%.
Noi, cedentii, TURCAN SERGHEI si PETRESCU ROBERT-IONUT, transmitem, iar eu cesionara, INTERPORT GAZ – S.R.L., preiau impreuna cu activul si pasivul societatii, toate drepturile si obligatiile prezente si viitoare ce decurg din detinerea partilor sociale, atat a celor detinute, cat si a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societatii catre bugetul de stat si alte persoane fizice sau juridice de orice natura, existente si neachitate pana la data prezentei Hotarari, atat cele evidentiate, cat si cele care vor aparea ca urmare a unor actiuni de control.
Cesiunea s-a facut conform prevederilor art. 202 alin. (1) din Legea nr. 31/1990, modificata si republicata.
Redactata si semnata, astazi, 21 septembrie 2023, in 2 exemplare, sub semnatura privata.
4176
2019/10/4
Societatea INTERPORT GAZ – S.R.L.
HOTARAREA NR. 1/2019 POCORA VASILE si CARACOTA STERE, asociati, au hotarat:
Retragerea lui CARACOTA STERE, din functia de asociat cu cesionarea la valoarea nominala a 100 lei,10 ps, a10 lei, fiecare lui, POCORA VASILE, ce devine asociat unic, cf. L.31/90, modif. art. 202 al. 1 CARACOTA STERE primind contravaloarea partilor sociale cesionate.
Capitalul social total ramane 300 lei si participarea la profit si pierderi va de 100% apartinand asociatului unic.
Eu, cedent, transmit iar eu, cesionar preiau impreuna cu activul si pasivul firmei, toate drepturile si obligatiile prezente si viitoare ce decurg din detinerea partilor sociale atat a celor detinute cat si a celor cedate cat si achitarea tuturor datoriilor catre bugetul de stat alte persoane fizice sau juridice de orice natura, existente si neachitate pana la data prezentei hotarari atat cele evidentiate cat si cele ce vor apare ca urmare a unui control.
Semnat in 4 ex. azi, 11.09.2019.
4176
2019/10/4
Societatea INTERPORT GAZ – S.R.L.
NOTIFICARE Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Constanta notifica, in conformitate cu prevederile art. 204 alin. (5) din Legea nr. 31/1990, republicata, eu modificarile si completarile ulterioare, depunerea textului actualizat al actului constitutiv al societatii comerciale INTERRORT GAZ – S.R.L., eu sediul in loc. Navodari, Oras Navodari, Incinta Port Midia. Parcela 4, Dana 9, Terminalul octogon GAS&LOGISTICS, cladire, camera 17, judetul Constanta, inregistrata sub nr. J13/700/2014, identificator unic la nivel european ROONRC.J13/700/2014, cod unic de inregistrare 33024405, care a fost inregistrat sub nr. 106470 din 11.09.2019.
3563
2017/9/26
Societatea GPL TRADING GAS – S.R.L.
HOTARAREA NR. 1/22.08.2017 a Adunarii Generale a Asociatilor GPL TRADING GAS – S.R.L.
Subscrisele, L.P.G. TRADING GAZ – S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str. Constantin Radulescu Motru nr. 13, bl. 13, et. 5, ap. 51, camera 2, sectorul 4, inmatriculata la Of. Reg. com. sub nr. J40/9721/01.10.2009, CUI: 26054438, reprezentata prin administrator HAREA MIHAIL si INTERPORT GAZ – S.R.L., cu sediul social in Constanta, str. Ion Corvin nr. 53, camera 1, parter, ap. 2, judetul Constanta, inmatriculata la Of. Reg. com. sub nr. J13/700/04.04.2014, CUI: 33024405, reprezentata de administrator POCORA VALENTIN, impreuna cu subsemnatele, HAREA EUGENIA, [***domiciliu***] sectorul 6, avand [***act identitate***] emisa de SPCEP S6 biroul nr. 5 la data de 16.06.2010, [***CNP***] si STRATULAT DIANA, [***domiciliu***] judetul Bacau, avand [***act identitate***] emisa de SPCLEP Bacau la data de 09.11.2009, [***CNP***], in calitate de asociati ai GPL TRADING GAS – S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Sos. Oltenitei nr. 105A, corp C1, et. 2, camera A2, biroul A, sectorul 4, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/4611/14.04.2014, avand CUI 33061411, alaturi de asociatul invitat HRISTOV HRISTO, cetatean bulgar, [***nastere***] in Dobrich, Bulgaria, cu [***domiciliu***] emisa de autoritatile din Bulgaria la data de 03.05.21017, [***CNP***], in baza prevederilor actului constitutiv, am hotarat:
Articolul 1 Majorarea capitalului social cu aport in numerar 100 RON, reprezentand 10 parti sociale in valoare individuala de 10 RON, aport adus de HRISTOV HRISTO, avand datele de identificare mai sus mentionate.
Articolul 2 In urma majorarii, structura capitalului social subscris si varsat (16.100 RON – 1.610 parti sociale, a cate 10 RON fiecare), este urmatoarea:
– L.P.G. TRADING GAZ – S.R.L. – 6.000 RON (600 parti sociale) numerotate in Registrul Asociatilor de la 0001 la 0600 – 37,26% din capitalul social, reprezentand cota de participare la beneficii si pierderi;
– INTERPORT GAZ – S.R.L. – 6.000 RON (600 parti sociale) numerotate in Registrul Asociatilor de la 0601 la 1.200 – 37,26% din capitalul social, reprezentand cota de participare la beneficii si pierderi;
– HAREA EUGENIA – 2.800 RON (280 parti sociale) numerotate in Registrul Asociatilor de la 1.201 la 1.480 – 17,4% din capitalul social, reprezentand cota de participare la beneficii si pierderi;
– STRATULAT DIANA – 1.200 RON (280 parti sociale) – numerotate in Registrul Asociatilor de la 1.481 la 1.600 – 7,45% din capitalul social, reprezentand cota de participare la beneficii si pierderi;
– HRISTOV HRISTO – 100 RON (10 parti sociale) numerotate in Registrul Asociatilor de la 1.601 la 1.610 – 0,63% din capitalul social, reprezentand cota de participare la beneficii si pierderi.
Articolul 3 Revocarea din calitatea de administrator a domnului POCORA VALENTEN, [***domiciliu***] judetul Constanta, posesor al [***act identitate***] emisa de SPCLEP Valu lui Traian la data de 30.05.2014, [***CNP***].
Articolul 4 Numirea in calitatea de administrator, cu puteri depline, pe o perioada nelimitata a domnului HRISTOV HRISTO, cu datele de identificare mai sus mentionate.
Prezenta Hotarare, a fost redactata si dactilografiata, in limba romana, astazi, 22.08.2017, intr-un numar de 3 (trei) exemplare.
3037
2017/8/28
Societatea GPL TRADING GAS – S.R.L.
HOTARAREA NR. 1/23.06.2017 a adunarii generale a asociatilor GPL TRADING GAS – S.R.L.
Subscrisele, L.P.G. TRADING GAZ – S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str. Constantin Radulescu Motru nr. 13, bl. 13, et. 5, ap. 51, camera 2, sectorul 4, inmatriculata la Of. Reg. Com. sub nr. J40/9721/1.10.2009, CUI: 26054438, reprezentata prin administrator Harea Mihail, si INTERPORT GAZ – S.R.L., cu sediul social in Constanta, str. Ion Corvin nr. 53, camera 1, parter, ap. 2, judetul Constanta, inmatriculata la Of. Reg. Com. sub nr. J13/700/4.04.2014, CUI 33024405, reprezentata de administrator Pocora Valentin, impreuna cu subsemnatele, HAREA EUGENIA, cetatean roman, nascuta la 7.07.1950, in Republica Moldova, Cruglic, [***domiciliu***] sectorul 6, posesoare a [***act identitate***], emisa de SPCEP S6, biroul nr. 5 la data de 16.06.2010, [***CNP***], si STRATULAT DIANA, cetatean roman, nascuta la 8.02.1972, in Republica Moldova – Chisinau, [***domiciliu***] judetul Bacau, posesoare a [***act identitate***], emisa de SPCLEP Bacau la data de 9.11.2009, [***CNP***], toti in calitate de asociati ai GPL TRADING GAS – S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, str. Constantin Radulescu-Motru nr. 13, bl. 13, et. 4, ap. 42, cam. 1, sectorul 4, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/4611/14.04.2014, avand CUI 33061411, in baza prevederilor actului constitutiv, am hotarat:
Articolul 1 Schimbarea sediului social in Bucuresti, Sos. Oltenitei nr. 105A, corpul C1, et. 2, camera A2, biroul A, sectorul 4.
Articolul 2 Inchiderea punctului de lucru din Bucuresti, str. Constantin Istrati nr. 41-51, sectorul 5.
Prezenta hotarare a fost redactata si dactilografiata, in limba romana, astazi, 23.06.2017, intr-un numar de 3 (trei) exemplare.
4049
2016/11/17
Societatea EST GAZ DISTRIBUTION – S.R.L.
HOTARAREA NR. 2/08.11.2016 a A.G.A. EST GAZ DISTRIBUTION – S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str. Caius Marcius Coriolan nr. 5, demisol, camera 1, biroul nr. 1, sectorul 5, J40/7913/2014, CUI 33343706 Asociatii:
– TEODORESCU REMUS-PAUL, [***domiciliu***] sectorul 5, posesor al [***act identitate***] emisa de DEPABD la 17.05.2016, [***CNP***], – CONSTANTIN FLORIN, [***domiciliu***] sectorul 6, posesor al [***act identitate***] emis de SPCEP S6 biroul nr. 2 la 16.07.2010, [***CNP***], – INTERPORT GAZ – S.R.L., cu sediul in mun. Constanta, str. Ion Corvin nr. 53, cam. 1, etaj P, ap. 2, judet Constanta, avand nr. de ordine in Registrul Comertului sub J13/700/2014, CUI 33024405, reprezentata de dl CONSTANTIN FLORIN, [***domiciliu***] sectorul 6, posesor al [***act identitate***] emisa de SPCEP S6 biroul nr. 2 la 16.07.2010, [***CNP***], au hotarat:
a) Asociatul INTERPORT GAZ – S.R.L. se retrage din societate, isi pierde calitatea de asociat si cedeaza toate cele 20 parti sociale pe care le detine, a cate 10 lei/parte sociala, adica 200 lei, astfel: – 10 parti sociale, a 10 lei/parte sociala, adica 100 lei, catre Teodorescu Remus-Paul, pentru un pret egal cu valoarea nominala a partilor sociale;
– 10 parti sociale, a 10 lei/parte sociala, adica 100 lei, catre Constantin Florin, pentru un pret egal cu valoarea nominala a partilor sociale. In urma cesiunii, capitalul social al EST GAZ DISTRIBUTION – S.R.L. ramane de 400 lei, impartit in 40 de parti sociale a cate 10 lei fiecare parte sociala si este detinut astfel:
– CONSTANTIN FLORIN detine 20 parti sociale, in valoare de 10 RON fiecare, reprezentand un capital de 200 RON, respectiv o participare la beneficii si pierderi de 50%;
– TEODORESCU REMUS-PAUL subscrie 20 parti sociale, in valoare de 10 RON fiecare, reprezentand un capital de 200 RON, respectiv o participare la beneficii si pierderi de 50%. In urma schimbarii CI a asociatului si administratorului Teodorescu Remus-Paul, se actualizeaza datele de identificare ale acestuia, asa cum sunt ele mentionate in partea introductiva a prezentei Hotarari.
Prezenta hotarare a fost semnata in 3 exemplare originale.
3139
2016/8/30
Societatea INTERPORT GAZ – S.R.L.
NOTIFICARE Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Constanta notifica, in conformitate cu prevederile art. 204 alin. (5) din Legea nr. 31/1990, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, depunerea textului actualizat al actului constitutiv al Societatii Comerciale INTERPORT GAZ – S.R.L., cu sediul in loc. Navodari, orasul Navodari, Incinta Port Midia, Parcela 4, Dana 9, Terminalul OCTOGON GAS&LOGISTICS, cladire, camera 17, judetul Constanta, inregistrata sub nr. J13/700/2014, cod unic de inregistrare 33024405, care a fost inregistrat sub nr. 55764 din 21.07.2016.
3095
2016/8/25
Societatea INTERPORT GAZ – S.R.L.
HOTARAREA NR. 2/14.VII.2016 a Adunarii Generale a Asociatilor Subsemnatii Pocora Vasile si Caracota Stere, asociati detinand 100% din partile sociale ale INTERPORT GAZ – S.R.L., constituiti in adunare generala, am hotarat:
1. Schimbarea sediului social din judetul Constanta, mun. Constanta, str. Ion Corvin nr. 53, parter, ap. 2, cam. 1, in jud. Constanta, loc. Navodari, Incinta Port Midia, Parcela 4, Dana 9, Terminalul Octogon Gas & Logistics, Cladire, camera 17.
Redactata si semnata in 4 exemplare, sub semnatura privata.
5649
2015/10/7
Societatea EST GAZ DISTRIBUTION – S.R.L.
HOTARAREA NR. 1/11.09.2015 A.G.A. S.C. EST GAZ DISTRIBUTION – S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str. Caius Marcius Coriolan nr. 5, demisol, camera 1, biroul nr. 1, sector 5, J40/7913/2014, CUI 33343706 Asociatii:
– TEODORESCU REMUS-PAUL, [***domiciliu***] sector 5, posesor al [***act identitate***] emisa de SPCEP S5 biroul nr. 4 la 06.12.2006, [***CNP***], – CONSTANTIN FLORIN, [***domiciliu***] sector 6, posesor al [***act identitate***] emis de SPCEP S6 biroul nr. 2 la 16.07.2010, [***CNP***], – INTERPORT GAZ – S.R.L., cu sediul in Mun. Constanta, str. Ion Corvin nr. 53, cam. 1, etaj P, ap. 2, judet Constanta, avand nr. de ordine in Registrul Comertului sub J13/700/2014, CUI 33024405, reprezentata de dl CONSTANTIN FLORIN, [***domiciliu***] sector 6, posesor al [***act identitate***] emis de SPCEP S6 biroul nr. 2 la 16.07.2010, [***CNP***], Au hotarat:
a) Se infiinteaza un punct de lucru la adresa din oras Vatra Dornei, Str. Oborului nr. 4, jud. Suceava;
b) Se infiinteaza un punct de lucru la adresa din mun. Suceava, Calea Unirii FN, parcela 1012/10, jud. Suceava.
c) Se va depune la ORCTB actul constitutiv actualizat al S.C. EST GAZ DISTRIBUTION – S.R.L. Prezenta hotarare a fost semnata in 3 exemplare originale.
25
2015/1/5
Societatea Comerciala GPL TRADING GAS – S.R.L.
HOTARARE din data de 18.11.2014 a adunarii generale a asociatilor 1. S.C. L.P.G. TRADING GAZ – S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str. Constantin Radulescu – Motru nr. 13, bI.13, et. 5, ap. 51, camera 2, sectorul 4, inmatriculata la Of. reg. com. sub nr. J40/9721/1.10.2009, CUI 26054438, reprezentata prin administrator Harea Mihail, 2. HAREA EUGENIA, cetatean roman, nascuta la 7.07.1950, in Republica Moldova, Cruglic, cu [***domiciliu***] sectorul 6, identificata cu [***act identitate***] eliberata de SPCEP S6, biroul nr. 5, la data de 16.06.2010, [***CNP***];
3. STRATULAT DIANA, cetatean roman, nascuta la 08.02.1972 in Republica Moldova – Chisinau, cu [***domiciliu***] judetul Bacau, identificata cu [***act identitate***], eliberata de SPCLEP Bacau la data de 9.11.2009, [***CNP***];
4. SC INTERPORT GAZ – S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul social in Constanta, str. Ion Corvin nr. 53, camera 1, parter, ap. 2, judetul Constanta, inmatriculata la Of. reg.com. sub nr. J13/700/4.04.2014, CUI 33024405, reprezentata de administrator Pocora Valentin, reprezentand in totalitate capitalul social, au hotarat in unanimitate urmatoarele:
I. Harea Eugenia cesioneaza 135 parti sociale, dupa cum urmeaza:
– catre asociatul SC LPG TRADING GAZ – S.R.L. se transmit prin cesiune 90 de parti sociale;
– catre asociatul Stratulat Diana se transmit prin cesiune 45 de parti sociale. II. Majorarea capitalului social prin aportul S.C. INTERPORT GAZ – S.R.L. in suma de 6000 Iei, reprezentand 600 parti sociale.
III. In urma cesiunilor si a majorarii, capital social al societatii comerciale este in suma de 16.000 lei, impartit in 1.600 parti sociale, cu o valoare nominala de 10 lei, structura participarii la capitalul social este urmatoarea:
SC LPG TRADING GAZ – S.R.L. detine 600 parti sociale, in valoare de 6.000 lei, reprezentand 37,5% din capitalul social;
SC INTERPORT GAZ – S.R.L. detine 600 parti sociale, in valoare de 6.000 lei, reprezentand 37,5% din capitalul social;
HAREA EUGENIA detine 280 parti sociale, in valoare de 2.800 lei, reprezentand 15,5% din capitalul social;
STRATULAT DIANA detine 120 parti sociale, in valoare de 1.200 lei, reprezentand 7,5% din capitalul social.
IV. Revocarea administratorului Stratulat Diana si numirea pe o perioada nelimitata ca administrator a domnului POCORA VALENTIN n. la 07.03.1979 in Constanta, [***domiciliu***] jud. Constanta, [***CNP***].
V. Completarea obiectului de activitate cu urmatoarele:
4781 – Comert cu amanuntul al produselor alimentare, bauturilor si produselor din tutun prin standuri, chioscuri si piete;
4532 – Comert cu amanuntul de piese si accesorii pentru autovehicule.
VI. Infiintarea unul punct de lucru in Bucuresti, str. Constantin Istrati nr. 41-51, sectorul 5, unde se vor desfasura urmatoarele activitati:
4781 – Comert cu amanuntul al produselor alimentare, bauturilor si produselor din tutun efectuat prin standuri, chioscuri si piete.
4778 – Comert cu amanuntul al altor bunuri noi, in magazine specializate;
4711 – Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun;
4532 – Comert cu amanuntul de piese si accesorii pentru autovehicule;
4730 – Comert cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule, in magazine specializate.
VII. Actualizarea actului constitutiv al societatii comerciale si inregistrarea mentiunii corespunzatoare la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti.
7260
2014/12/4
Societatea EST GAZ DISTRIBUTION – S.R.L.
HOTARAREA NR. 1/14.11.2014 a adunarii generale a asociatilor EST GAZ DISTRIBUTION – S.R.L.
Subsemnatii:
– CONSTANTIN FLORIN, [***domiciliu***] identificat cu [***act identitate***], emisa de SPCEP S6 Biroul nr. 2, la data de 16.07.2010, [***CNP***], – TEODORESCU REMUS-PAUL, [***domiciliu***] identificat cu [***act identitate***] emisa de SPCEP S5 biroul nr. 4 la data de 06.12.2006, [***CNP***], in calitate de asociati, si – INTERPORT GAZ – S.R.L., cu sediul in mun. Constanta, str. Ion Corvin nr. 53, cam. 1, etaj P, ap. 2, judetul Constanta, avand nr. de ordine in Registrul Comertului Constanta J13/700/2014, CUI 33024405, reprezentata de dl POCORA VALENTIN, [***domiciliu***] judetul Constanta, legitimat cu [***act identitate***] emisa de SPCLEP Valu lui Traian la data de 30.05.2014, [***CNP***], in calitate de invitat al EST GAZ DISTRIBUTION – S.R.L., am hotarat cu unanimitate de voturi urmatoarele: 1. Majorarea capitalului social al societatii la suma de 400 lei, respectiv cu suma de 200 lei, si implicit numarul partilor sociale la 40, se va face prin cooptare de asociat respectiv a societatii INTERPORT GAZ – S.R.L., cu sediul in mun. Constanta, str. Ion Corvin nr. 53, cam. 1, etaj P, ap. 2, judetul Constanta, avand J13/700/2014, CUI 33024405, care va majora capitalul cu suma de 200 lei.
Urmare a acestei majorari structura capitalului social este urmatoarea:
– CONSTANTIN FLORIN detine 10 parti sociale in valoare de 100 lei, respectiv o participare la beneficii/pierderi 25%;
– TEODORESCU REMUS-PAUL detine 10 parti sociale in valoare de 100 lei, respectiv o participare la beneficii/pierderi 25%;
– INTERPORT GAZ – S.R.L. detine 20 de parti sociale in valoare de 200 lei, respectiv o participare la beneficii/pierderi de 50%. Toate celelalte dispozitii ale actului constitutiv raman neschimbate.
6211
2014/10/9
Societatea INTERPORT GAZ – S.R.L.
NOTIFICARE Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Constanta notifica, in conformitate cu prevederile art. 204 alin. (5) din Legea nr. 31/1990, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, depunerea textului actualizat al actului constitutiv al societatii comerciale INTERPORT GAZ – S.R.L., cu sediul in municipiul Constanta, strada Ion Corvin nr. 53, cam. 1, etaj P, ap. 2, judet Constanta, inregistrata sub nr. J13/700/2014, cod unic de inregistrare 33024405, care a fost inregistrat sub nr. 55217 din 16.07.2014.
6211
2014/10/9
Societatea INTERPORT GAZ – S.R.L.
HOTARAREA NR. 1/14.07.2014 a adunarii generale a Asociatilor Subsemnatii POCORA Vasile, [***CNP***], nascut in com. Chilia Veche, jud. Tulcea, [***domiciliu***] si CARACOTA Stere, [***CNP***], nascut in mun. Constanta, jud. Constanta, [***domiciliu***] ambii cetateni romani, asociati detinand 100% partile sociale ale INTERPORT GAZ – S.R.L., constituiti in adunare generala, am hotarat:
1. Revocarea din functia de administrator Si, totodata, descarcarea de gestiune a lui CARACOTA Stere.
2. Numirea ca administrator, pe durata nelimitata si cu puteri depline, a POCORA Valentin, [***CNP***], nascut la 07.03.1979, in mun. Constanta, jud. Constanta, [***domiciliu***] cetatean roman.
Redactata si semnata in 4 exemplare, sub semnatura privata.
5248
2014/9/2
Societatea Comerciala INTERPORT GAZ – S.R.L.
ROMANIA MINISTERUL JUSTITIEI OFICIUL NATIONAL AL REGISTRULUI COMERTULUI OFICIUL REGISTRULUI COMERTULUI DE PE LANGA TRIBUNALUL CONSTANTA EXTRAS AL REZOLUTIEI NR. 8269/04.04.2014 REFERITOR LA INTERPORT GAZ – S.R.L.
Persoana desemnata conform O.U.G. 116/2009, prin Decizia D.G nr. 20 din data de 14.01.2010 – Ene Ecaterina In baza cererii nr. 26387 din data 03.04.2014 si a actelor doveditoare depuse, persoana desemnata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Constanta a dispus autorizarea constituirii, inmatricularea si inregistrarea societatii comerciale cu urmatoarele date:
– denumire: INTERPORT GAZ – S.R.L.;
– cod unic de inregistrare: 33024405;
– numar de ordine in registrul comertului: J13/700/2014;
– sediul social: municipiul Constanta, Strada Ion Corvin nr. 53, cam. 1, etaj P, ap. 2, judetul Constanta;
– domeniul principal de activitate: grupa CAEN 467 – Comert cu ridicata specializat al altor produse;
– activitate principala: 4671 – Comert cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi si gazosi si al produselor derivate;
– capital social: tip capital: privat autohton 100%, capital social total: 300 RON, integral varsat, total parti sociale: 30 a cate 10 RON fiecare;
– fondatori: 1. CARACOTA STERE, asociat, capital social total: 100 RON, integral varsat, total parti sociale: 10 a cate 10 RON fiecare, cota de participare la beneficii: 33,3333%, cota de participare la pierderi: 33,3333%;
2. POCORA VASILE, asociat, capital social total: 200 RON, integral varsat, total parti sociale: 20 a cate 10 RON fiecare, cota de participare la beneficii: 66,6667%, cota de participare la pierderi: 66,6667%;
– administrator: CARACOTA STERE, puteri conferite: depline; data numirii: 04.04.2014, tip durata: nelimitat;
– durata de functionare: nelimitata. Dispune inregistrarea in registrul comertului a datelor din declaratia/declaratiile tip pe proprie raspundere.
Dispune publicarea in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a IV-a, a prezentului extras.
Executorie de drept.
Cu drept de plangere, in termen de 15 zile, la Tribunalul Constanta, in conditiile art. 6 alin. (3)-(5) din O.U.G. 116/2009.
Pronuntata in sedinta din data de: 04.04.2014.

Andrei Marin

Andrei Marin a absolvit Facultatea de Științe Politice în 2009, unde și-a dezvoltat interesul pentru problemele sociale și politice. În căutarea de a aduce informații de calitate către public, a urmat o pasiune veche și a finalizat studiile în Jurnalism în 2010. Cu o viziune clară asupra responsabilității jurnalistice și a nevoii de a dezvălui adevărul, scrie pentru Anchetatorii.ro din 2010.
Back to top button