ANCHETE

Tupeul mafiot al celor care conduc județul Caraș Severin

Prefectul Ioan Dragomir și deputatul Silviu Hurduzeu, ambii sunt finii lui Mocioalcă Ioan, care alături de Tabugan Ion sprijină grupul infracțional al marionetelor, Gherga, Bejeriță și Rădoia (Firuț). Anul 2023 nu putea fi încheiat decât printr-un tun financiar de peste 150.000 euro dat ilegal de către fostul finanțist, actual Prefect de Caraș Severin și Iosif Gherga. Din ancheta și informațiile care le avem, sala de EVENIMENTE VERSAY EVENTS din comuna Mehadia Caraș Severin, sală ce aparține uneia din firmele familiei Gherga nu are autorizație de funcționare eliberată de către primăria comunei Mehadia, mai grav fiind faptul că nu are nici autorizație ISU dată de către ISU Caraș Severin.

Menționăm faptul că primarul comunei Mehadia, Bardac Grigore Petru, zis GORE, a petrecut ilegal alături de prefectul judetului Caraș Severin Ioan Dragomir și Silviu Hurduzeu, care împreună cu alți 700-800 te oameni nevinovați și neinformați, de bună credință, au achitat prețul de 450 lei de persoană pentru seara de Revelion și 450 lei seara de 1 spre 2 ianuarie, oameni care puteaua să aibe soarta celor de la COLECTIV sau FERMA DACILOR, deși acești reprezentanți de frunte a județului Caraș Severin sunt cu bună știință infractori și fac parte din rețeaua de crimă organizată a județului Caraș Severin, condusă fățiș de fostul deputat și ex-senator PSD Mocioalcă Ion, actual vicepreședinte la CURTEA DE CONTURI a României, un sforar și combinator de top al PSD care și-a negociat trecerea de la Pro-Romania la PSD în anul 2020 pentru suma de peste 1 milion de euro, bani proveniți din tunul de peste 20 milioane de euro dat de către BEJERIȚĂ și MOCIOALCĂ unui cetățean german de origine turcă.

Grindeanu Sorin – Bardac Grigore Petru

Așa au ajuns turcii să preia în anul 2021 cel mai mare zăcământ de cupru din Europa și anume zăcământul de la Moldova Nouă ce a aparținut companiei MOLDOMIN SA, companie de la care a furat și prefectul județului Caraș Severin, Ioan Dragomir.

Așa a ajuns senator Mocioalcă în anul 2020, care în 2021 la angajat la firma turcilor pe un alt fost prefect de Caraș Severin, și anume pe Lupu Matei. Mocioalcă și Dragomir trebuie să aibe controlul asupra celui mare mare zăcământ de cupru și a altor metale rare care cuprinde tot tabelul MENDELEEV.

Ion Bejeriță, vicepreședinte PSD la vremea respectivă era cercetat de Parchetul General pentru o evaziune de 10.585.000 euro, bani spălați prin mai multe firme fantomă, dosar care sa dat spre soluționare către Tribunalul Caraș Severin unde Mocioalcă, Dragomir și Hurduzeu au relații bune. Cei doi îl susțin și îl vor pe Silviu Hurduzeu din nou președinte la Consiliul Județean.

Ion Bejeriță – Ioan Dragomir – Ion Mocioalcă – Silviu Hurduzeu

Și firmele familiei Gherga în toată perioada de activitate au avut protecție, nu au fost controlate de ANAF , DGA sau Garda Forestieră. Efectiv au tăiat mii, chiar zeci de mii de arbori ilegal din pădurile statului cu ajutorul brigaderului silvic Marițescu Nicolae, cumnat cu Iosif Gherga a lui Șandru Zaharia șef de ocol la Teregova și al lui Ion Tabugan, director la Direcția Silvica Caraș Severin, fost coleg de facultate cu baronul de Suceava GHEORGHE FLUTUR, actual președinte de Consiliului Județean Suceava.

Rămâne de văzut ce masuri va lua ISU Caraș Severin și ce sesizări va face către organele competente din CARAȘ SEVERIN, Poliție, Parchet etc. Să nu uităm că Mocioalcă Ion și-a petrecut seara de Crăciun alături de finul lui Firuț si alți petrecăreți la sala de evenimente PALACE EVENTS din Caransebeș. Rămâne de văzut dacă această sală are toate autorizațiile de funcționare. Rămâne de văzut situația dosarului penal al lui Rădoia Trandafir.

George Săveanu șeful Gărzii Forestiere Caraș a luat parte gratuit împreună cu familia la Revelionul organizat de Gherga și Dragomir. PSD Caraș Severin a rupt linia startului și a declanșat campania electorală pentru Consiliul Județean Caraș Severin în seara de Revelion. Dedicație după dedicație pentru Silviu Hurduzeu.

Se pare că materialele noastre nu rămân fără ecou. Tovarășului Silviu Hurduzeu i s-a redeschis un dosar penal clasat în mod suspect pentru neglijență în serviciu.

A venit vremea să spunem STOP DEFRIȘĂRILOR și HOȚIILOR în ROMÂNIA.

Hurduzeu – Grindeanu – Ciolacu – Mocioalcă

Andrei Marin

Andrei Marin a absolvit Facultatea de Științe Politice în 2009, unde și-a dezvoltat interesul pentru problemele sociale și politice. În căutarea de a aduce informații de calitate către public, a urmat o pasiune veche și a finalizat studiile în Jurnalism în 2010. Cu o viziune clară asupra responsabilității jurnalistice și a nevoii de a dezvălui adevărul, scrie pentru Anchetatorii.ro din 2010.
Back to top button