POLITICĂ

Se cere demisia consulului Viorel Badea, în urma scandalului cu românii rămași blocați în Dubai

Situația catastrofală din Dubai pentru românii care se aflau în vacanță este încă un exemplu de neimplicare a reprezentanților Ministerului Afacerilor Externe, parcă noi, românii auzind astfel de situații din ce în ce mai des din partea celor pe care îi plătim extraordinar de bine.

Federatia Internationala a Asociatiilor Pentru Apararea Drepturilor Imigrantilor din Europa-FIADDIE, consideră că experiența umilitoare a celor care conduc Consulatul României la Dubai trebuie să nu mai fie repetată, iar cei care trebuiau să ofere ajutorul românilor să fie rechemați la post și sancționați.

În calitate de Federație reprezentativă a românilor din diaspora, solicităm demiterea consulului general, Badea Riceard Viorel din funcția de consul general, activitatea acestuia, lipsa de funcționare a consulatului în aceste situații de urgență fiiind un argument pentru o astfel de demitere.

Doamnă ministru al Afacerilor Externe, încetați să mai acoperiți tupeul și lipsa de activitate a celor care conduc Consulatul României la Dubai și treceți urgent la sancțiuni prin excluderea din funcție a celui care nu se ridică la înălțimea îndatoririlor pentru care îi plătim, poate, mai mult decât îl plătim pe președintele României.

Bălan Ion

Președinte FIADDIE

Andrei Marin

Andrei Marin a absolvit Facultatea de Științe Politice în 2009, unde și-a dezvoltat interesul pentru problemele sociale și politice. În căutarea de a aduce informații de calitate către public, a urmat o pasiune veche și a finalizat studiile în Jurnalism în 2010. Cu o viziune clară asupra responsabilității jurnalistice și a nevoii de a dezvălui adevărul, scrie pentru Anchetatorii.ro din 2010.
Back to top button