ANCHETE

Teleorman, mlaștina desnădejdii II: Blestemați să fim conduși de hoți – Adrian Gâdea, valetul de la CJ Teleorman

Teleormanul nostru drag bate toate recordurile negative la nivelul Uniunii Europene. Un loc pustiu, uitat de Dumnezeu și de soartă. Avem doar ruine și bălării. Nici praf pe uliță în sat nu mai avem. Satele Teleormanului au intrat în adormire. Satul românesc a murit cu închiderea C.A.P-urilor comuniste(cooperativă agricolă de producție) și nici nu mai poate renaște. E condamnat la dispariție din cauza politicilor Uniunii Europene. Nu există nici un loc de muncă, iar politicienii analfabeți ne țin predici despre drumuri bune și fapte mărețe. Orașele Teleormanului sunt pustii, iar odată cu dispariția părinților noștri rămași acasă vor deveni orașe fantomă. Niște comune mai mari cu vile de rromi abandonate.

La fiecare patru ani suntem condamnați să îi alegem pe cei mai puțin proști dintre cei proști

Hoți, gunoaie, borfași, interlopi, oameni slab pregătiți puși pe căpătuire îmbracă haina de politician. Rezultatele lor mărețe din cei 34 de ani de postecembrism se pot vedea cu ochiul liber. Primii la sărăcie, primii la depopulare, primii la natalitate negativă, primii la somaj, primii la asistați social, primii la numărul de pensionari, primii la rata negativă de promovare a bacalaureatului, primii la muncă în diaspora. Peste tot e chin și jale.

Un bătrân mi-a spus de curând câteva vorbe grele: ”Noi suntem cioroii pământului. Am avut parte de lipsuri pe timpul lui Ceaușescu, dar sărăcia și umilința pe care o trăim acum nu o meritam. L-am iubit pe Iliescu că ne-a dat pământul înapoi, dar când au început să demoleze C.A.P.-urile am înțeles că acela este începutul sfârșitului pentru noi, deși mulți eram entuziasmați că ne luam animale aproape gratis. Mulți au vândut pământul și animalele mai pe nimic, iar banii primiți se devalorizau de la lună la lună când inflația din timpul lui Stolojan bătea spre 300%. Pe la sfârșitul anilor 90, zeci de milioane de hectare de pământ erau lăsate pârloagă. Nu avem cu ce să le mai muncim. Nu mai erau semeteuri, tractoarele și combinele erau niște fiare vechi bune de dus la muzeu. Munceam ca la 1900, cu plugul tras de boi și sapa. Pensiile erau atât de mici încât la unii îi venea să plângă și poștașului în poartă. Își puteau cumpăra doar 2/3 pîini cu pensia de pe o lună. După ce ne-au pus la pământ, plângeam și ne uitam la pârloagele pe care azi le-au cumpărat străinii pe nimic cu ajutorul bandiților de la București și de la județ. Copii ne-au plecat în Occident, iar noi am rămas săraci și goi pe dinăuntru. Așa s-a scris dispariția satului românesc. Să ne ierte Dumnezeu.”

Alexandria: ,,Un loc la țară, liniștit și care te motivează așa să pleci, în orice moment…. Un loc din care ai motivația să evadezi!”

Medicul cardiolog Clara Alexandrescu a fost invitată la emisiunea Profesioniștii a Eugeniei Vodă de la TVR1. Medicul monegasc, plecat de pe plaiuri teleormănene, căci acum face cardiologie în regatul Monaco a povestit despre originile ei: este originară din Alexandria, Teleorman. Ce a păstrat în memorie doctorul monegasc despre capitala județului, Alexandria: ,,Un loc la țară, liniștit și care te motivează așa să pleci, în orice moment…. Un loc din care ai motivația să evadezi!”.

Clara Alexandrescu nu a fost angajata lui Adrian Gâdea și Victor Drăgușin, borfașii ce au pus stăpânire pe Teleorman și Alexandria. Acesta-i adevărul care le zburlește părul comasaților. Acesta este adevarul care ne doare până în ultima celulă a corpului nostru. Emigranți la București și dacă se poate dincolo, în Occident.

Blestemați să fim conduși de hoți – valetul Adrian Gâdea

În perioada 2014-2020, când secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene era Adrian-Ionuț Gâdea, Teleormanul ”a rupt” fondurile europene. Noroc cu Gâdea și Dragnea pușcăriașul. Județul Teleorman este ultimul la capitolul proiecte finanțate din fonduri europene. Teleorman a încheiat 103 contracte din care s-au obținut peste 840 de milioane de lei, mai puțin decât Ialomița, Călărași și Covasna, celelalte codașe ale clasamentului. În afara celor trei municipii și două orașe din județ, doar două comune: Gratia și Nanov au avut proiecte finanțate prin fonduri europene.

Liviu Dragnea – Adrian Gâdea

La noi primarii cumpără voturile la fiecare patru ani, iar paoi nu mai știe nimeni nimic de ei. Toți banii alocați comunelor sunt furați de familiile lor, iar satele sunt lăsate în noroaie și fără nici un fel de utilități. Iar dacă ele există sunt făcute în bătaie de joc doar pentru a justifica furtul banilor din programele PNDL și Anghel Saligny.

Adrian Gâdea este sluga credincioasă a pușcăriașului Liviu Dragnea. În perioada în care Dragnea a stat în închisoare biroul acestuia din CJ Teleorman a fost încuiat și sigilat, Gâdea lucrând într-un birou adiacent. Liviu Dragnea mai vine uneori pe la CJ Teleorman și este întâmpinat regește, cu suita de valetul său Ionuț Adrian Gâdea. Tot ”daddy flaușatul” conduce Teleormanul.

Adrian Ionuț Gâdea

Tentaculele caracatiței pesediste se întind în întreaga țară și se conectează în moduri dintre cele mai bizare. Cei care sunt atenți la realitate au auzit, cu certitudine, despre “Dumnezeul Achizițiilor”. El este, de fapt, un personaj descoperit de jurnaliștii Recorder, în concret, un individ din Tulcea cu dublă calitate: de preot și om de afaceri, posesor al unei companii fără angajați, care încheie contracte cu statul pe bandă rulantă. Recorder a dus totul în derizoriu prin obsesia lor de a denigra biserica, fiind cunoscuți ca diavolii neomarxiști ai presei sistemului. Dar și mai interesant e faptul că “Dumnezeul Achizițiilor” din Tulcea are legături strânse cu județul Teleorman, el fiind chiar consilierul lui Adrian Gâdea.

Dan Cristescu – Adrian Gâdea – Victor Drăgușin

Știați că județul Teleorman trebuia să aibă încă din 2015, o serie de pensiuni și infrastructură turistică în valoare de peste 11 milioane de euro?

Când Liviu Dragnea lansa Strategia de dezvoltare durabilă a judeţului Teleorman 2010-2020, promitea în cele 336 de pagini drum express pe 4 benzi de la Alexandria până la București în 2014, dar și autostrada Bucureşti –Alexandria în 2015, aeroport în Alexandria în 2016, parc eolian în 2013 și mai multe parcuri industriale până în 2014. Atât de bine a făcut planul pușcăriașul încât în 2024 bate vântul pustietății prin Teleorman.

Odată finalizată, strategia a fost tipărită în 300 de exemplare şi ditribuită autorităţilor publice, instituţiilor, agenţilor economici din judeţ şi ONG-urilor. Alte 400 de exemplare au fost tipărite în engleză, cu oportunităţile de investiţii pentru potenţialii investitori. Trei proiecte, strâns legate între ele, trebuiau să pună pe harta turismului județul nostru, căruia să i se exploateze potențialul turistic.

Astfel, cu 10 milioane de euro, trebuia să se realizeze și să se dezvolte infrastructura agroturistică, iar în Teleorman să fie promovat turismul rural nu numai pe plan regional, dar și național și internațional.
Ar fi trebuit să dureze maxim 8 ani, iar astăzi să avem turism dezvoltat la cote mari în județ, de care să beneficieze atât IMM-urile, cât și societățile comerciale care aveau să apară pe acest domeniu.

Cu încă un milion de euro ar fi trebuit să se dezvolte și să se amenajeze zone turistice lângă păduri și lacuri, unde să se organizeze inclusiv activități de vânătoare și pescuit. Liviu Dragnea a făcut domenii de vânătoare și de pescuit însă doar pentru el și clanul său mafiot. Teleormănenii de rând sunt avertizați cu bariere pe care scrie mare: proprietate privată.

În maxim un an acest lucru ar fi trebuit să fie gata. În schimb, adevărate partide private de vânătoare și pescuit aveau să aibă loc numai pe insula Belina, celebră după ce a fost luată ilegal din patrimoniul județului, si oferită companiei lui Liviu Dragnea – Teldrum, scoasă din circuitul public, la fel ca și alte păduri din județ, care au fost înconjurate cu gard electrificat. Oamenii locului spun că tot Dragnea și oamenii lui vin la vânătoare.

Liviu Dragnea

Pe lângă aceste două proiecte, ar fi trebuit să apară și o sumedenie de pensiuni agroturistice care să ofere servicii de cazare zecilor de mii de turiști, care ar fi trebuit să ne viziteze, anual, județul.

Fotografiile care însoțeau proiectele, în documentul oficial realizat de Dragnea si colegii lui din PSD, și împărțit în sute de exemplare, prezentau pensiuni dotate cu foișoare și pontoane, care mai de care mai moderne și atragatoare.

NIMIC nu s-a realizat. În imagini vedeți fosta tabără Adămesti, de lângă Alexandria, cândva o perlă a turismului școlar, acum ruine printre care cresc de 19 ani bălăriile.

Deși Dragnea, Drăgușin și valetul Gâdea promiteau că ”punerea în practică a proiectelor din strategia de dezvoltare a județului va fi monitorizată trimestrial de un grup de lucru” , zecile de proiecte din document au rămas doar pe hartie.

Liviu Dragnea a fost 12 ani presedintele CJ Teleorman, până în 2012, urmat de Adrian Gâdea, încă 5 ani, și Dănuț Cristescu, apoi încă 8 ani de către Adrian Gâdea. De la revoluție și până acum, Teleorman a fost condus doar de acesti oameni, 4 ani de un ins de la FSN, predecesorul PSD-ului și PNL-ului de astăzi, și 30 de ani de PSD și oamenii lui Dragnea.

Adrian Gâdea, cel care a condus județul între anii 2012-2017, exact în cei 5 ani când a condus județul trebuiau să fie gata majoritatea proiectelor din strategia de dezvoltare a lui Dragnea. Din zecile de proiecte cu care Dragnea defila in 2010, cu fonduri europene, s-a ales praful. Teleormanul a rămas cel mai sărac județ, și a atras cele mai puține fonduri europene din întreaga țară, în toată acestă perioadă. Este unul din județele unde turismul este ca și inexistent.

Majoritatea teleormănenilor trăiesc la limita săraciei, iar mulți nici nu apucă pensia din cauza vieții amare. Noi teleormănenii am avut un trecut de rahat, avem un prezent de rahat, bine că nu avem niciun viitor.

Cine credea că am scăpat de Dragnea și firma Teldrum se înșeală

Atât timp cât va fi Adrian Gâdea la șefia CJ Teleorman, Liviu Dragnea va proceda ca la Belina. În anul 2022, Adrian Gâdea a dat trei contracte de întreținere curentă și periodică a drumurilor județene pe timp de vară. Zeci de milioane de euro pentru familia mafiotă Dragnea. Astfel, Teldrum din insolvență e mai tare ca Teldrum în zilele ei cele mai bune. https://sicap.ai/licitatii/firma/10548

Pe timp de iarnă a câștigat un puiuț de Teldrum – Team Star Sud 2019, mai ales că nemaifiind zăpadă, practic s-a mers mai bine cu lama jos! https://sicap.ai/licitatii/contract/100274891

Adrian Gâdea și-a protejat prietenul pedofil de la Zimnicea

Adrian Gâdea i-a păstrat locul în Consiliul Județean Teleorman bunului său prieten Cornel Bleajă – profesorul pedofil de fizică din Zimnicea, până luna trecută. Pe 18 aprilie a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare. Deși s-au făcut că ,,îl dau afară” din partid, Adrian Gâdea l-ar fi vrut organizatorul ,,Paradei Europei”, desfășurată în acest an în Turnu Măgurele. De altfel, directorul școlii din Zimnicea, unde pedofilul Bleajă Cornel ,,activa”, a primit ordin de la Adrian Gâdea să mușamalizeze scandalul agresării sexuale a fetelor de 12 și 14 ani.

Cornel Bleajă

Pedofilul Cornel Bleajă a fost înlocuit în Consiliul Județean Teleorman de profesoara cleptomană, Haita Georgeta. Dacă nu curge, pică, pare să fie motto-ul pesediștilor teleormăneni hoți de talie mică.

Doamna profesoară director de școală din Comuna Orbesca fura cornul și laptele de la gura copiilor, susțin părinții din comună pentru Anchetatorii.ro. Pentru că un asemenea lucru trebuie recompensat, domnul Adrian Gâdea a promovat-o în Consiliul Județean ca să poată fura pentru partid la nivel de județ. Adică tot programul ”laptele și cornul din județ, plus programul ,,mărul” sau ,,mierea”! Oamenii lui Dragnea fură și zahărul din ceai. Tot fură! CJ Teleorman și PSD Teleorman au ajuns ascunzători pentru infractori.

Cine sunt lacheii lui Liviu Dragnea

Supușii lui Dragnea au contribuit la campanile electorale PSD cu sume de bani, pe care nu îi aveau. Așa putem înțelege de unde pleacă această caracatiță mafiotă a Teleormanului. Donațiile buclucașe au fost publicate în Monitorul Oficial 264/03.04.2008.

De la noi din Turnu-Măgurele și împrejurimi remarcăm:
-Mădălin Ioniță – șofer – 75.000 lei;
-Slăvescu Mihai Putineanu – finu’ – 75.000 lei;
-Adrian Gâdea – student – 75.000 lei ;
-Augustin Ioan – profesor – 75.000 lei;
-Bădoi Iulian Petrică – jurist SC TAC SRL – 75.000 lei;
-Banu Daniel – student – 75.000 lei;
-Alan Constantin – muncitor SC AQUA TUR SRL – 20.000 lei;
-Cone Cornel – director SC SAGO SRL – 20.000 lei;
-Belu Valeriu – director adjunct SC AQUA TUR SRL – 18.000 lei;

Între timp lumea a evoluat (că doar ăia de au dat banu’), au fost miniștri, secretari de stat, președinți de consilii județene etc! Jupânul a fost fair-play, i-a promovat, iar oamenii și-au scos banii cu vârf și îndesat, fiind slugi credincioase.
https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/91071

https://www.contragarantare.ro/webincident/ro/fisiere/cv_ionut_gadea_do4i8u.pdf

Adrian Gâdea are studii doar în Alexandria la o filiala a Universității Valahia din Târgoviște, cunoscută ca o fabrică de diplome false pentru politicienii corupți. Între liceu și facultate are o pauză de 3 ani, fapt care arată ca nu avea nevoie de bani, tatăl său fiind membru PSD si primar în Comuna Ciuperceni.

SC TAC SA este firma din Turnu-Magurele, care furniza apa calda și căldură din aburul tehnologic de la Combinatul Donau Chem Srl. SC AQUA TUR SRL, firma de alimentare cu apă.

Grupul infracțional organizat – Parchet-Poliție-PSD s-a dat pe față

Fosta prim procuroare Daniela Rădoi primește bani publici de la Consiliul Județean, deși are pensie specială de 20.000 lei. Când fostul prim-procuror Daniela Rădoi a ieșit la pensie, la „respectabila” vârstă de 47 de ani, cu aproximativ 20.000 de lei pe lună, s-a mutat pe funcția de consilier personal al infractorului Adrian Gâdea, trimis în judecată de DNA în dosarul Belina, actualmente încă președintele PSD Teleorman și al Consiliului Județean Teleorman.

Daniela Radoi este apropiata de suflet a ex-șefului Poliției Teleorman, Valentin Dumitrașcu, cunoscut ca „vânătorul lui Dragnea”, adus în Teleorman chiar de Liviu Dragnea, în urma cu 11 ani, ca om de încredere al PSD. Dumitrașcu s-a pensionat subit deși se află în floarea vârstei. Ordinul a venit de sus ca nu cumva să ajungă pe la închisoare, iar dosarele să fie mușamalizate.

La câteva luni de la sosire, acesta a dat cu nașul la prefectul de atunci, Carmen Dan, însă a fost trimis la plimbare, pentru că femeia avea deja o prietenie strânsă cu Tudorel Pieleanu, șeful Politiei municipale Alexandria. Dumitrașcu s-a mutat atunci la Daniela Radoi, prim-procuror la Parchetul Teleorman, iar relația dintre cei doi s-a consolidat rapid și a fost pe față. Era când ea la IPJ, când el la Parchet, iar vizitele de „lucru” se prelungeau cu orele.

Dumitrașcu, cel care se manifesta slugarnic când venea Dragnea în vizită, a reușit să producă dosare penale adversarilor PSD, pe bandă rulantă, unul dintre cei care i-au căzut victimă fiind chiar vocalul Gabriel Bulumac de la PNL. Sunt tineri capabili în județ, care nu își permit un trai decent, din cauza familiei mafiote Dragnea, care căpușează sistemul public chiar și după pensionare.

Adrian Gâdea e sărac lipit în acte! Nu are nici casă, nici terenuri, pe numele lui sau al soției

Aceasta situatie este întâlnită des la pesediștii teleormăneni, care se dau săraci și de obicei au apartament prin ANL, dar stau cu mami și cu tati la vile de milioane de euro ce se învârt după soare.

http://www.cjteleorman.ro/ro/avere1/2023/consilieri/avere/Gadea.pdf

Până în 2022, primar în comuna Ciuperceni a fost Anghel Gâdea, fost comunist de frunte, tăticul lui Adrian Gâdea. Cât timp a fost primar, Anghel Gâdea a introdus o nouă obligaţie pentru cei care primesc ajutor social. După cum se cunoaşte, aceştia sunt obligaţi să efectueze munci în folosul comunei, timp de câteva zile, pentru a-şi primi suma de bani ca ajutor social. Anghel Gâdea a introdus o altă obligaţie, muncă pentru primar. La locuinţa primarului Anghel Gâdea sunt trimişi, destul de des, câţiva oameni de la ajutorul social care îşi efectuează acolo munca obligatorie.

Mama lui Adrian Gâdea, preşedintele CJ Teleorman, primea ajutoare comunitare datorită faptului că, chipurile, este persoană cu handicap.

Ce spun oamenii locului

Familia lui Gâdea Adrian, preşedintele CJ Teleorman, întrece orice imaginaţie în materie de ilegalităţi. Conform unor surse, mama preşedintelui CJ Teleorman are pensie de handicap. Culmea, fiind persoană cu handicap, primeşte şi ajutoare comunitare. De distribuirea ajutoarelor răspundeau primăriile, astfel că secretul familiei Gâdea era bine păstrat. Ghinionul familiei Gâdea a fost că guvernul Ponta a vrut să îşi facă campanie şi a distribuit cupoane prin Poştă. Cu această ocazie, au ieşit la iveală mizeria şi furtul făcute de familia preşedintelui CJ Teleorman. Georgeta Gâdea, mama, nu soţia lui Adrian, are pensie de handicap şi a primit cupon pentru a-şi ridica ajutoarele comunitare. Nu ştim de ce suferă doamna Gâdea, dar este văzută singură prin oraş la cumpărături. S-ar putea să fie oarbă, dar cum umblă singură prin oraş? Printre funcţiile ocupate de-a lungul timpului de Adrian Gâdea se numără şi cea de director al Casei de Pensii Teleorman, ceea ce explică misterul, nu că din funcţia actuală nu putea să îşi „ajute” mama să obţină pensie de handicap.

În anul 2010, doamna Gâdea avea o pensie de 670 de lei lunar, iar peste 2 ani, 1570 lei, conform declaraţiilor de avere ale primarului Anghel Gâdea. Mama preşedintelui CJ a fost angajată la dispensarul comunal. Nu ştim în prezent ce pensie are doamna Gâdea, însă ceea ce contează este că mama ditamai preşedintelui CJ Teleorman primeşte ajutoare comunitare datorită handicapului. Se pare că acest caz este asemănător cu cel al fostului ministru Mariana Câmpeanu, teleormăneancă şi ea, care şi-a pensionat soţul pe motive medicale deşi acesta conducea bine mersi autoturisme. Doamna Câmpeanu a fost nevoită să-şi dea demisia, deşi a încercat să-şi găsească circumstanţe. Nu ştim ce handicap are doamna Gâdea, însă credem că e cel puţin imoral să primească ajutoare de la U.E.. Aceste ajutoare sunt pentru persoanele sărace, nu pentru bogătaşi precum familia Gâdea.

Nici soţia lui Adrian Gâdea, Georgeta Gâdea ( are acelaşi prenume ca soacra sa), profesoară de geografie la Liceul Tehnologic Sf. Haralambie din Turnu-Măgurele, nu s-a lăsat mai prejos şi a obţinut o mărire considerabila de salariu prin obţinerea gradației de merit. Această gradaţie adaugă 25 % în plus la salariu timp de patru ani, astfel că e o măsură menită să stimuleze cadrele didactice cu rezultate deosebite. Doamna Gâdea n-are nimic cu care să se poată lăuda, fiind o profesoară mediocră, dovadă numărul mare de elevi care au căzut la bacalaureat la disciplina geografie.

Tatal Anghel Gadea este doar consilier local la Ciuperceni, în schimb are 10 hectare de teren, 2 apartamente în Turnu-Magurele și o vilă în Ciuperceni de 400 mp. Adrian Gâdea face naveta zilnic Alexandria-Turnu Magurele-Ciuperceni cu mașinile statului de la CJ Teleorman.

Tudorel din Turnu Măgurele. Consilier local PNL și fost polițist caută fetițe de liceu pentru perversiuni sexuale.

Recent, în contextul alegerilor, a apărut în spațiul public o înregistrare în care consilierul local PNL, fost polițist, pe numele său Tudorel Mușat, încerca să convingă o tânără să se culce cu el, contra cost.
Tânăra a speculat momentul, s-a întâlnit cu acesta într-un spațiu public și l-a înregistrat pe domnul consilier, iar din înregistrare noi am înțeles niște lucruri ce par a fi extrem de grave. Sursa: Global Teleorman.

www.e-licitatie.ro

Contracte cu dedicație de zeci de milioane de euro pentru Florică Mara

Florică Mara

Exemple de contracte dubioase, toate au legatura cu drumurile județene!

CONTRACT CADRU
Lucrări de întreţinere curentă şi periodică pentru drumurile judeţene – Lot 2 – Întreținere drumuri pietruite
NUMAR / DATA
228 / 15 dec. 2023
OFERTANT CASTIGATOR
MARA PROD COM S.R.L. / RO 7378802
GENERAL INVEST / RO 24445804 – Deacu Mirel din satul Dracea. Mirel de la Dracea are și el o cifră de afaceri de peste 2 milioane de euro din consultanță.


VEGAMAR / RO11719703 – Iancu Marius Paul, un interpus al lui Liviu Dragnea din Alexandria are o cifră de afaceri de 11 milioane de euro.


Terra Strade Total Construct / RO33151042 –
compania familiei mafiote Cosma de la Prahova

VALOARE CONTRACT
15.933.558 RON;

https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/ca-notices/view-c/100427405

Firma MARA PROD COM S.R.L. / RO 7378802 aparține consilierului județean Florică Mara, fost PNL, actual PSD. Florică Mara este directorul companiei, iar soția Ana Mara este administrator. Compania lui Florică Mara are o cifră de afaceri explozivă de peste 6,5 milioane de euro pe 2022 deși are numai 38 de angajați, având în vedere că în ultimii 10 ani a avut tot timpul peste 100 de angajați.

Frima Recond COM IMPEX SRL îi apartține tot lui Florică Mara și are o cifră de afaceri de peste 25 de milioane de euro pe anul 2022.

AGROMAR PRODIMPEX SRL este o altă companie a familiei Mara. Această companie are o cifră de afaceri în valoare de 5 milioane de euro.

HORECA CONSULTING SRL este o companie de consultanță ce o are ca beneficiar pe Mara Ana Elena și are o cifră de afaceri de 1 milion de euro.

Andrei Marin

Andrei Marin a absolvit Facultatea de Științe Politice în 2009, unde și-a dezvoltat interesul pentru problemele sociale și politice. În căutarea de a aduce informații de calitate către public, a urmat o pasiune veche și a finalizat studiile în Jurnalism în 2010. Cu o viziune clară asupra responsabilității jurnalistice și a nevoii de a dezvălui adevărul, scrie pentru Anchetatorii.ro din 2010.
Back to top button