POLITICĂ

Nicolae Ciucă, ”Elena Udrea” a regimului Iohannis

Generalul Nicolae Ciucă, gângav și nepriceput în toate încearcă să fure startul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale. Printr-o campanie agresivă, generalul ”erou” de la Nasiriyah, Nicolae Ciucă, încearcă să își creeze o imagine de ostaș în slujba patriei, însă patria lui Nicolae Ciucă nu poate fi patria mea. Nicolae Ciucă are România lui, România securiștilor, România vânzătorilor de țară, România pensionarilor speciali, România mafiei de partid și de stat, în timp ce mulți dintre noi trăim în România săracă, România uitată de lume, România fără locuri de muncă, România cu părinți și bunici ce trăiesc în mizerie după 40 de ani de muncă, România de peste hotare, România colorată în gri. Avem două Românii. România lor, a mafioților și a securiștilor și România noastră, a oamenilor simpli ce se zbat să supraviețuiască pe aceste meleaguri blestemate să fie conduse de hoți ca Nicolae Ciucă.

„- România mea nu poate fi România lui Nicolae Pleșiță.” – Paul Goma.

Panourile cu chipul generalului Nicolae Ciucă, un fel de Elena Udrea a regimului Iohannis, au împânzit țara. Campania ilegală desfășurată de Nicolae Ciucă ne arată cât de disperat e stăpânul său și în același timp ne arată că nu se poate abține de la a comite aceleași greșeli ca și turnătorul la Securitate, Băsescu Traian. Mai țineți minte cum o promova Băsescu la final de mandat pe Elena Udrea? La fel procedează și trântorul de Iohannis cu Nicolae Ciucă. Numai că lucrurile nu ies niciodată cum doresc păpușarii. La fel ca și Elena Udrea, Nicolae Ciucă a fost un executant al sistemului și poate avea aceeași soartă dacă mai încearcă să sară prea multe garduri. Mereu va fi nevoie de un țap ispășitor. Iar Nicolae Ciucă a făcut multe rele. Spre deosebire de Elena Udrea, Nicolae Ciucă e șters, gângav și agramat. Nuți era extrem de inteligentă și unsă cu toate alifiile politice.

Totul după chipul și asemănarea stăpânului. Klaus Iohannis trebuia să găsească unul mai prost ca el. Iar Nicolae Ciucă se încadrează perfect în acest rol de idiot util al PNL-ului patronat de Iohannis.

Umilul nostru prezidențiabil semi-analfabet i-a cerut voie lui Iosif Armaș să îi copieze teza de doctorat

 Premierul Nicolae Ciucă a copiat peste 40% din teza de doctorat a politicianului PSD, Iosif Armaș, din volumul cu titlul ”​Legitimitatea operațiilor militare altele decât războiul”Umilul nostru prezidențiabil semi-analfabet i-a cerut voie lui Iosif Armaș să îi copieze teza de doctorat.

Faptul că UBB a revenit asupra deciziei inițiale prin care anunța că doar o mică parte a tezei de doctorat este plagiată arată că vorbim de un ordin pe unitate din partea statului paralel. Da. Să nu vă gândiți că cei de la UBB s-au trezit ei așa peste noapte să arunce cu decizia de plagiat pe masă. În SECURISTAN totul se face prin activități subversive ale serviciilor trădătoare de țară. Cam așa stau lucrurile și cu celebra detonare a generalilor expirați Coldea și Dumbravă. Nu ei au fost ținta. Ținta a fost blocarea candidaturii Laurei Codruța Kovesi, un alt cap al hidrei numite stat paralel. Vorbim doar de reglări de conturi între grupările mafiote ce au pus stăpânire pe România.

În Franța secolului 19 în toaletele publice erau angajate persoane care țineau o perelină în jurul domnilor și doamnelor din clasa burgheză pentru a-și putea face nevoile liniștiți. Ca o parabolă la SECURISTANUL românesc, Klaus Iohannis și serviciile țin perelina celor care jefuiesc țara după bunul plac. Acoperă rahatul și îl țin departe de ochii, nasul și urechile românului asuprit.

Andrei Marin

Andrei Marin a absolvit Facultatea de Științe Politice în 2009, unde și-a dezvoltat interesul pentru problemele sociale și politice. În căutarea de a aduce informații de calitate către public, a urmat o pasiune veche și a finalizat studiile în Jurnalism în 2010. Cu o viziune clară asupra responsabilității jurnalistice și a nevoii de a dezvălui adevărul, scrie pentru Anchetatorii.ro din 2010.
Back to top button