ANCHETE

Iulian Cristache, șeful părinților din România și societatea civilă a PSD, a trecut la PNL!

Dacă cineva se încadrează la categoria analfabet funcțional, dar și mai bine analfabet, acesta este Iulian Cristache autointitulat Președinte al Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți-Învățămînt Preuniversitar( FNAIP-IP). Iulian Cristache este de meserie lăcătuș mecanic, căci a absovit cu chiu cu vai Școală Generală nr. 2 de pe strada Gării, unde locuiește, de cînd era copil, precum și secția de mecanică de la Liceul de Matematică-Fizică din Alexandria.

După Revoluție și-a deschis acasă în garaj o carmangerie, iar soția în camera bună de la drum un coafor. Le-a mers bine, căci lucrau la negru, iar Iulian și-a luat și o mașină străină, de culoare galbenă, cu 2 locuri și faruri escamotabile, ceva nemaintâlnit până atunci. Simținind că are potențial a făcut o facultate particulară, la care nici nu știe, unde are sediul. Norocul lui: întîlnirea cu Liviu Dragnea, care a văzut în el reprezentantul perfect al etniei rome și culturii române.

Așa că Iulică de la Alexandria s-a transformat din șeful asociației de părinți de la clasa 0 a școlii generale nr. 2, unde era elevă fiica sa, în șeful unei federații fantomă, alcătuită din asociații și mai fantome ca a lui. Iulian Cristache a fost chemat la negocierile pentru binele învățământului românesc, de toți miniștri PSD ai Educației. El nu contrazicea pe nimeni, bea ceai, cafea, apă minerală, consuma fursecuri și sărățele și dădea din cap aprobator.

Analfabet la analfabet trage

Monica Anisie – Iulian Cristache – Rares Hopincă

PNL l-a moștenit și a fost un lipici fenomenal între el și Monica Anisie ”Pepsiglas”, așa că azi e vicepreședinte la PNL Sector 2. Analfabet la analfabet trage. Oricum visul lui este să devină șeful Federației Părinților din Învățămîntul Universitar-Postunivesitar-Masteral-Doctoral, căci fata sa a crescut și trebuie protejată de tăticu` să primească note bune la facultate.

Andrei Marin

Andrei Marin a absolvit Facultatea de Științe Politice în 2009, unde și-a dezvoltat interesul pentru problemele sociale și politice. În căutarea de a aduce informații de calitate către public, a urmat o pasiune veche și a finalizat studiile în Jurnalism în 2010. Cu o viziune clară asupra responsabilității jurnalistice și a nevoii de a dezvălui adevărul, scrie pentru Anchetatorii.ro din 2010.
Back to top button