ANCHETE

Mocioalcă, Hurduzeu și Bejeriță, tripleta mafiei PSD din Caraș Severin

Camarila din PSD Caraș Severin condusă de Ion Mocioalcă și generalii din statul paralel au pus stăpânire pe cel mai bogat județ în resurse minerale din vestul României. Ion Mocioalcă este un turnător la Securitate din perioada comunistă, racolat de colonelul Nicolae Georgescu și de colonelul Șerban de la unitatea militară UM 01753 din Caransebeș.

După anul 1989, imediat după Revoluție, Ion Mocioalcă era cunoscut ca un buticar din Caransebeș, cât și ca ginerele lui Iță din Marga, care purta mereu o borsetă și o agendă pe care își nota toate întâlnirile de peste zi, după care mergea și raporta colonelui Vasiluță de la SRI Caraș Severin. În anul 1996 îl racolează pe Silviu Hurduzeu, căruia i se adresează cu Silvică. Mocioalcă îl ține pe Hurduzeu aproape de el și de PSD Caransebeș.

Mocioalcă și Hurduzeu vor să pună mâna pe Consiliul Județean Caraș Severin la alegerile din 9 iunie, cât și pe primăria Caransebeș, printr-o campanie electorală agresivă și investiții de ordinul sutelor de mii de euro în spectacole, cât și oferind persoanelor din familii nevoiașe tot felul de cadouri. Prezentăm în materialul video apropierea lui Ion Mocioalcă de Silviu Hurduzeu, cât și de familia Grindeanu, alături de care pozează și Ion Bejeriță. În anul 2008 Ion Bejeriță nu avea firme abonate la contracte cu banii publici, în comparație cu lucrările de zeci de milioane de euro ce îi vin servite de gruparea criminală condusă de Mocioalcă și Hurduzeu.

În anul 2008, Mocioalcă și Hurduzeu pierd alegerile în județul Caraș Severin în fața lui Sorin Frunză Verde la Consiliul Județean, cât și în fața lui Marcel Vela la Caransebeș. În anul 2012 se face alianța USL dintre PSD și PNL, artizanul alianței fiind Sorin Frunze Verde. Ion Mocioalcă, fiind în gașca generalilor din statul paralel, orchestrează și reușește înlăturarea din funcție a lui Sorin Frunză Verde și a primarului Reșitei, Mihai Stepanescu, care nu și-au terminat mandatele, fiind cercetați de DNA. Cei doi au și decedat la câțiva ani după anchete. În anul 2016, Ion Mocioalcă îl promovează pe Silviu Hurduzeu la Consiliul Județean Caraș Severin.

Acesta câștigă alegerile și începe jaful în județul Caraș Severin, prin firma lor de casă deținută de Ion Bejeriță, care sifonează banii publici, acesta fiind achetat și trimis în judecată pentru evaziune fiscală de milioane de euro. În anul 2020 aceștia sunt taxați de cărășeni și pierd Consiliul Județean în fața lui Romeo Dunca.

Mocioalcă și Hurduzeu speră să pună mâna din nou mâna pe Consiliul Județean Caraș Severin pe 9 iunie, pentru a putea jefui după bunul plac județul. Silviu Hurduzeu se laudă cu tot felul de investitori fantomă în campania electorală, atât cu combinatul de la Oțelul Roșu, cât și cu Arsenal Reșița, unde este pus ca director un PSD-ist, și anume Ion Chisălița, acesta fiind doar fumigene electorale. Dorinel Umbrărescu nu dorește să repornească Combinatul de la Oțelul Roșu și nu s-a prezentat nici la vizitele lui Sorin Grindeanu și Fredy valutisul (Alfred Simonis), nici acum la vizita premierului Marcel Ciolacu. Totul este o vrăjeală de campanie pentru a păcăli cărășenii să voteze cu mafia PSD.

Ion Mocioalcă este omul din umbră care îi dirijează pe Silviu Hurduzeu, Ion Bejeriță, cât și pe Sorin Grindeanu, alături de o grămadă de primari PSD și PNL din Caraș Severin cu dosare grele la DNA. Această camarilă trebuie lichidată politic din județul Caraș Severin deoarece este un adevărat pericol pentru locuitorii județului, cât și pentru ce a mai rămas din patrimoniul acestui județ, respectiv resursele naturale din subsol și anume cuprul și aurul de la Moldova Nouă.

Cărășeni, pe 9 iunie nu votați cu oamenii mafiei!!!

Andrei Marin

Andrei Marin a absolvit Facultatea de Științe Politice în 2009, unde și-a dezvoltat interesul pentru problemele sociale și politice. În căutarea de a aduce informații de calitate către public, a urmat o pasiune veche și a finalizat studiile în Jurnalism în 2010. Cu o viziune clară asupra responsabilității jurnalistice și a nevoii de a dezvălui adevărul, scrie pentru Anchetatorii.ro din 2010.
Back to top button