ȘTIRI

EXCLUSIV VIDEO: Clanurile interlope îl vor la primăria Slobozia pe Alexandru Potor

Alexandru Potor, zis Goe în lumea interlopă, vorbește de asigurarea de utilități pentru investitori așa cum a făcut el cu ajutorul pentru finului său, Adrian Stoicescu, șef la Urban SA, promovând extinderea rețelei de apă (ne)potabilă în Slobozia în mijlocul câmpului, unde acesta și Ștefan Țintă au cumpărat un teren pentru a dezvolta un cartier de locuințe. Cei doi au creat un cartel pentru construirea acestui cartier.

Adrian Stoicescu

În firma Quasar Agency este asociat și fiul celui care executa rău platnicii pentru SC Urban SA.

Societatea Quasar Agency a fost înființată în data de 22 ianuarie 2022. Șase luni mai târziu, consilierul local Ștefan Țintă, lider social – democrat al Sloboziei și al județului Ialomița, intra în acționariatul agenției imobiliare, cumpărând un număr de 22 părți sociale cu valoare nominală de 10 lei și o valoare totală de 220 lei, cu o cotă de participare la beneficiile și pierderile societății de 11% din capitalul social.

Stefan Țintă – Alexandru Potor

Deloc întâmplător (așa cum am dedus din discuția avută cu dl. Țintă, potrivit căruia tatăl domniei sale ar fi împrumutat ulterior firma pentru achiziția unui teren), la aproape o lună după momentul în care Ștefan Țintă intra în colectivul de asociați al societății, Quasar Agency achiziționa un fond funciar în suprafață de aproximativ 10 hectare, cu care agenția intra la masa jocurilor imobiliare din Bărăgan.

Potrivit declarației de avere, Alexandru Potor a împrumutat banii de la sora lui Adrian Stoicescu, care este profesoara și acționar în două firme fără profit ce nu pot justifica sumele de bani oferite candidatului PSD la primăria Slobozia. Din declarația de avere a lui Alexandru Potor reiese că există suspiciuni rezonabile privind acte de spălare de bani prin diverse forme de împrumut între rudele și apropiații acestuia. Alexandu Potor și rețeaua infracțională din jurul său reprezintă un pericol real pentru comunitatea din Slobozia.

Ștefan Țintă

Clanurile interlope îl vor la primăria Slobozia pe Alexandru Potor

Potor Alexandru este susținut de fostul prefect Marian Bălan și acoliții săi în tentativa de a câștiga fotoliul de edil al municipiului Slobozia deoarece companiile sale Comcereal SA și Sparcom Impex SRL au un sechestru pe o clădire impozantă lăsată în paragină de pe bulevardul Matei Basarab. Marian Bălan trebuie să plătească în numele Comcereal SA suma 639.184 RON, iar pentru
Sparcom Impex SRL – 30.629 RON.

Marian Bălan

Marian Bălan este fost prefect de Ialomița în perioda 2001-2004. Bălan a dat o petrecere pentru strângere de fonduri pentru a susține candidatura lui Alexandru Potor. Al doilea pion este Ilie Sima aflat acum pe lista PSD ca și consilier județean transferat de la PRO România. Ilie Sima are și el un trecut interesant cu Dragoș Soare, dar nu a reușit să îl convingă pe acesta din urmă să nu îl execute pentru aceste datorii de pe CEREALCOM SA și SPARCOM IMPEX SRL.

Ilie Sima

Marian Bălan a dat o masă la care vin toți interlopii locali din Slobozia puși în spatele lui Alexandru Potor, pentru a-l ajuta pe acesta din urmă să obțină fotoliul de edil. Dacă Alexandru Potor căștigă primăria Slobozia salvează clădirea de la Comcereal SA pusă sub sechestru.

Alexandru Potor i-a promis la masă lui Marian Bălan că îl va lasa să o vândă, astfel obține și el niște bani, altfel vine statul o scoate la licitație și escrocii locali din Slobozia rămân cu buza umflată. Planul lor este să o vândă înainte de a fi scoasă la licitație, astfel Marian Bălan rămâne și cu bani și cu datoria plătită la stat.

La fel și în cazul lui Ilie Sima care poate fi executat să își plătească datoriile. De aceea toți îl vor pe Potor la primărie.

Filmările de mai jos sunt de la masa dată de Marian Bălan pentru Alexandru Potor

Andrei Marin

Andrei Marin a absolvit Facultatea de Științe Politice în 2009, unde și-a dezvoltat interesul pentru problemele sociale și politice. În căutarea de a aduce informații de calitate către public, a urmat o pasiune veche și a finalizat studiile în Jurnalism în 2010. Cu o viziune clară asupra responsabilității jurnalistice și a nevoii de a dezvălui adevărul, scrie pentru Anchetatorii.ro din 2010.
Back to top button