ANCHETE

Emil Boc, UNTOLD – drogurile de partid și de stat

În urma festivalului UNTOLD a apărut o mare dezbatere în societatea românească privind consumul de droguri și pericolele la care sunt expuși tinerii. Odată cu digitalizarea și apariția festivalurilor după anii 2000 a început și apariția traficului de droguri pe scară largă în România. Dacă după Revoluție România era doar o țară de tranzit pentru heroină și alte opioide extrem de puternice, încet încet pe piața românească au intrat și cocaina, amfetamina (speed), ketamina, metaamfetamina, GHB(drogul violului), 2C-B, LSD(timbre), etnobotanicele(”legale”, șoricioaică, spice gold, pure magic, mefedronă, mexicană etc.), MDMA și pastilele ecstasy.

În anul 1998 își făcea simțită prezența pe plaiurile mioritice cultura muzicii electronice, odată cu deschiderea clubului Studio Martin din București. Istoria acestui club se confundă cu undergroundul electronic românesc. Dacă în acele vremuri muzica electronică era ascultată de foarte puțini oameni, în special cei care aveau contact cu Occidentul. Oameni care aveau o cultură muzicală. Prin 2005 au început să fie importate modelele nocive din Occident, tip Love Parade, festivaluri de masă sau petrecerile pentru cocalari(oameni care nu înțeleg cultura muzicală și riscurile care vin odată cu consumul de droguri), unde putea lua parte și cel sărac și cel bogat.

Problema introducerii acestui tip de petreceri în România a fost speculat de oamenii de afaceri și de politicienii corupți ai statului român, iar odată cu amploarea fenomenului a crescut și consumul de droguri. După cum observați aceste festivaluri nu țin 8/10 ore cât ține o petrecere normală ci se întinde pe zile întregi, iar pentru a ține tinerii treji și pentru a-i forța să consume alcool s-au alte produse comerciale, apare și latura întunecată, traficul și consumul de droguri la scară largă.

Emil Boc, UNTOLD – drogurile de partid și de stat

În câștig nu e traficantul de droguri care face ceva bani într-o seară la UNTOLD, asta dacă scapa pentru moment de DIICOT, ci organizatorul evenimentului și mafia imobiliară din spatele lui Emil Boc.

Emil Boc i-a semnat lui Bogdan Buta, patronul Untold, cu doar câteva zile înainte de începerea festivalului, autorizația de “comerț stradal” pentru “manifestația publică”, festivalul ce a luat mințile tinerilor din România. Orașul nu prea câștigă nimic, ci mafia imobiliară care îl păpușează pe Boc din umbră. Hotelurile Clujului sunt pline, iar unii festivalieri sunt dispuși să plăteacă mii de euro pentru cazare, bani care ajung în buzunarele oamenilor de afaceri, nu în ale administrației locale. Bogdan Buta face peste 12 milioane de euro din eveniment, iar Clujul îi este pus la dispoziție pe bani de nimic.

Mai nou, Boc și șefii UNTOLD au decis să aducă pe scenă și cântăreți de muzică trap. Muzica trap încurajează consumul de droguri în rândul tinerilor prin definiție. Trap este un subgen al muzicii hip hop care a luat naștere în sudul Statelor Unite în anii ’90. Genul își trage numele de la termenul de argou din Atlanta „trap house”, o casă folosită exclusiv pentru a vinde droguri. Singurii pierzători din acest scam sunt tinerii încurajați să consume droguri și să piardă nopțile pe Cluj Arena.

Emil Boc și Agenția Națională Antidrog la UNTOLD

Emil Boc nu este la prima acțiune de acest gen. Boc este părintele etnobotanicelor, droguri care au distrus vieți și familii. Etnobotanicele au pătruns violent în lista aperitivelor toxice promovate de regimul distrofic Băsescu Traian, Elena Udrea, EBA și Emil Boc, droguri ce au consolidat lista „E-urilor” din alimentația zilnică a românilor. 

Daca până la sfârșitul lui 2009, campania de colectare a votului depindea exclusiv de forța financiară a partidului stat, pâna în 2023, se conturează o metodă mult mai eficientă și ceva mai ieftină. Dependența de droguri, promovată și susținută de trupa degeneraților liberali, Boc, Gorghiu, Bode, Predoiu, Hellvig, crește exponențial pe întreg teritoriul României de la an la an prin intermediul festivalurilor de tip UNTOLD. Minorii care cad astăzi în plasa morții albe vor deveni cetățeni cu drept de vot în 2024 sau în 2028. Substanțele halucinogene pot face diferența necesară menținerii unui procent rezonabil pentru partidul stat PSD/PNL, aflat într-o vizibilă pierdere de popularitate, la fel ca în perioada decăderii PD-L.

Alina Gorghiu, ministrul Justiției la UNTOLD

Operațiunea „cash pentru partid” a depășit cu mult limitele paroxismului, de la racolări și amenințări, dosare penale cu dedicație prefabricate de poliția politică din subordinea lui Klaus Iohannis, până la generalizarea fenomenului infracțional absolut. Operațiuni speciale coordonate de servicii și personaje speciale.

Ravanelli Florin Oiță, zis Rava, în vârstă de 21 de ani, din București, este cunoscut în rândul adolescenților români ca interpret de muzică trap. Prezent pe scena UNTOLD acesta a interpretat diferite piese cu mesaje ce îndeamnă tinerii să consume droguri. În același timp, potrivit unor surse judiciare, Rava este și o veche cunoștință a polițiștilor antidrog, specializați în combaterea criminalității organizate.

DIICOT, instituție parazit într-un stat capturat de o clasă politică mafiotă

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism cunoscută generic ca DIICOT este o instituție parazit a statului român care își justifică existența prin anchetarea grupărilor criminale de pe teritoriul României. De ce spunem că este o instituție parazit? Pentru că procurorii DIICOT sunt preocupați de efecte, nu de cauze. Cauza primordială a traficului de droguri pe teritoriul României este generată de lipsa controlului asupra frontierelor. Ați observat cu toții că la UNTOLD au fost prinși zeci de traficanți de droguri.

„Un bărbat de 33 de ani din Cluj-Napoca a fost reţinut după ce a fost prins în flagrant de poliţişti şi procurorii DIICOT când vindea droguri de mare risc – ecstasy şi 3-CMC, în apropierea locului de desfăşurare a festivalului Untold. Ulterior, a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară fiind identificate şi ridicate  cantităţile de 454 comprimate ecstasy, 160,2 grame 3-CMC, 92,7 grame rezină de canabis şi 153,7 grame canabis, trei cântare de precizie, şase grindere, suma de 4750 lei, două laptopuri, precum şi alte mijloace de probă”, a anunţat, duminică, DIICOT.

Mulți români se întreabă cum de ajung tinerii în posesia unor cantități industriale de droguri extrem de puternice ce provoacă dependență și chiar moartea. Simplu. Tinerii intră pe așa zisul internet negru unde găsesc site-uri specializate în vânzarea de droguri, arme, pornografie infantilă, fraude cibernetice și tot felul de escrocherii la care unii nici nu visează. Ai nevoie doar de un calculator cu conexiune la internet, browserul TOR – „The Onion Router”, câteva programe de securitate specializate în ascunderea identității cibernetice și criptomonede.

Astfel, tinerii români își achiziționează kilograme de droguri cum vă achiziționați dumneavoastră roșii de la piață. Dar cum e posibil? Simplu. Vin acasă prin Poșta Română și prin firmele de curierat. Trec prin vămi ca prin brânză pentru că statul român a avut grijă să le lase neprotejate. Nu avem niciun scaner funcțional pe frontiere cu excepția Portului Constanța.

DIICOT parazitează statul deoarece nu luptă cu cauzele ci cu efectele. DIICOT își justifică existența prin arestarea acestor interlopi care vând droguri, dar cum ar fi dacă am avea frontiere sigure. Droguri puține în piață, traficanți puțini, mai puțină muncă operativă, mai puține dosare, prevenție, străzi mai sigure. Matematică. Dar nu se vrea pentru că suntem conduși de o clasă politică mafiotă care profită de aceste grupări criminale, deoarece grupările criminale cotizează la partid. Ați văzut cazul Godei din Voluntari. Majoritatea șefilor din DIICOT și IGPR sunt numiți politic, iar ofițerii care ies din rând sunt demiși și izolați de acești impostori. Izmenarii din serviciile trădătoare de țară se chinuie să mușamalizeze asasinate la comandă, iar mafia înflorește pe frontiera de Vest cu ajutorul șefilor numiți politic din DIICOT, IGPR, SRI și DNA.

Asasinat cu bombă Arad

Despre droguri și pericolele la care vă expuneți când le consumați

Mulți prăpădiți care se cred în Breaking Bad sau au văzut prea multe filme cu El Chapo și Pablo Escobar pe Netflix, se lasă seduși de mirajul drogurilor și al banilor făcuți ușor, habar nu au ce însemnă substanță activă într-un drog și riscurile pe care le reprezintă.

În ultimii ani am avut foarte multe decese în România din cauza substanței active în cantități excesive pe care o conține un anumit tip de drog. Astfel, foarte mulți tineri își pierd viața și îi plâng doar familiile, care și așa nu prea au curaj să vorbească despre asta din cauza stigmatului social.

Mulți dealeri nu înțeleg că prăpădiții de pe internetul negru pot fi niște infractori avizi după bani care îndoaie drogul respectiv cu fentanil, PMK, 3-MMC, mefedronă sau Alpha PVP, substanțe extrem de puternice ce pot ucide și un elefant, nu doar un om, dacă sunt administrate în cantități greșite. Așa ajungem să avem pierderi de vieți omenești pe la festivaluri.

La festivalul Saga de anul trecut au murit doi tineri, iar 13 au ajuns la spital cu supradoză. Fix din cauza faptului că nu se cunosc substanțele active din drogurile vândute de traficanții români, droguri cumpărate de pe aceste piețe negre. În farmaciile din România nu găsești testere pentru droguri ca în Occident, pentru ca tinerii să conștientizeze riscurile la care se pot expune.

Efectele drogului krokodil asupra tinerilor din București

Efectele nocive ale Krokodil nu se limitează la leziuni localizate și includ pneumonie, sepsis, meningită, osteomielita și osteonecroză, leziuni neurologice (cum ar fi tulburări motorii și de memorie), ulcerații și leziuni tisulare în locuri îndepărtate de locul injectării, leziuni hepatice, insuficiență renală și moartea.

Administrarea unei doze greșite duce la supradoză, AVC și boli psihice

Zilele trecute o fată de 16 ani a murit după ce ar fi fost drogată cu ”cristal”, spun autoritățile. Droguri cristal sunt doar MDMA, metaamfetamina, ketamina s-au unele droguri încadrate în zona etnobotanicelor, așa zisele legale, droguri care circulă pe piața din România. Aceste droguri sunt extrem de puternice ce pot ucide un tânăr foarte ușor dacă sunt administrate în cantități greșite. Nimeni nu vă spune că pastilele ecstasy nu mai sunt astăzi produse de bucătarii din Olanda cu safrol ci cu un drog sintetic extrem de puternic importat din spațiul ex-sovietic și China, respectiv PMK. Diferența dintre safrol și PMK într-o pastilă ecstasy constă în efect. PMK are un efect extrem de puternic asupra creierului și afectează sistemul nervos central, îți prăjește creierul și îți dă dependență de la primele doze.

Amfetamina sau speed-ul cum mai este cunoscut în rândul tinerilor consumatori din România poate fi la fel îndoit cu oxicodonă și xanax, un cocktail exploziv – ”speed ball” ce poate provoca moartea într-un timp relativ scurt de la ingerare dacă doza este mare sau organismul nu rezistă la astfel de substanțe extrem de puternice. Cocaina este îndoită în România cu substanțe din zona etnobotanicelor sau chiar cu steroizi pentru ca traficanții români să facă mai mulți bani pe cârca tinerilor ce cad pradă morții albe. Fiindcă aceste droguri sunt îndoite cu tot felul de substanțe extrem de toxice ele provoacă dependență, iar unii tineri ajung chiar să își piardă mințile.

Consumatori de legaleRomânia

Consumul de canabis este în creștere în România. Numai în București s-ar consuma peste o tonă lunar. Cel puțin 10 milioane de dolari intră lunar doar în buzunarele traficanților din Capitală. Canabisul nu poate fi legalizat în România nici dacă țara noastră și-ar securiza frontierele, pentru că românii înțeleg prost libertatea. Încă se simte că am stat 45 de ani în comunism. O pasăre care e ținută în cușcă prea mult timp începe să iubească gratiile și nu știe ce să facă cu libertatea, iar cei 33 de ani negri ai postdecembrismului sunt cel mai bun exemplu. Suntem o națiune naivă ce cade ușor pradă mafiei(CARITAS, FNI, DACIA FELIX). În special celei politice.

 „Amestecul de substanțe este extrem de periculos pentru organism. Ca și condusul unei mașini, frânezi și accelerezi în același timp. Sucombarea sistemului, situație gravă, organismul este bulversat, este lovit, este izbit de acest efect al drogurilor. În foarte multe situații, vorbim de AVC, de stop cardio-respirator sau alte lucruri grave”. – Cătălin Țone, expert antidrog.

Amy Winehouse – Efectele consumului de droguri asupra organismului

Statul te bagă în pușcărie!!! Legea 143/2000 – trafic de droguri = zeci de ani de pușcărie

Cum România nu are bani pentru prevenţie şi recuperare, statul intenţionează să trateze dependenţa cu închisoarea. Parlamentarii propun pedepse dure pentru consum: între 1 şi 5 ani de închisoare pentru marijuana şi între 2 şi 7 ani pentru drogurile de mare risc, precum cocaina. 

Ceea ce mulți tineri nu știu este că Legea 143/2000 îi poate arunca pentru zeci de ani în pușcării. Traficul internațional de droguri se pedesește cu închisoarea:

„(1) Introducerea sau scoaterea din țară, precum și importul ori exportul de droguri de risc, fără drept, se pedepsesc cu închisoare de la 5 la 15 ani și interzicerea unor drepturi.

(2) Dacă faptele prevăzute la alin. (1) privesc droguri de mare risc, pedeapsa este închisoarea de la 10 la 20 de ani și interzicerea unor drepturi”.

Experții antidrog au mâinile legate. Oricine vorbește despre prevenție și problemele din DIICOT și sistem sunt reduși la tăcere. Mulți ofițeri antidrog sunt eliminați din sistem prin dosare fabricate. Ca ofițer antidrog sub acoperire trebuie să te comporți și să activezi ca un traficant pentru a te infiltra în cadrul unei grupări criminale și pentru a documenta activitatea acesteia. Acest lucru vine ca o mânușă pentru corupții din DIICOT și IGPR. Îți fac un 16, cum se vorbește în lumea interlopă, deși tu ești ofițer sub acoperire. Astfel, ieși pe ușa din dos și poți chiar ajunge pe la închisoare cu cei pe care tu i-ai arestat în trecut. Acesta este statul mafiot român și țara procurorilor tip Horodniceanu – ”Bă, tu știi cine sunt eu!”

Fostul șef al Agenţiei Naţionale Antidrog, Georgel Cristian Ivan: „Nu pot să spun adevărul. Nimeni nu-şi mai doreşte să… aaa, vorbesc prostii, că mă fac ăia zob. Mă fac ăia zob. Dar asta e, am intrat în joc. Agenţia Naţională Anti-drog are plan… plan? Are program naţional…. deci… cu siguranţă da. Ni s-a pus o pecete şi avem o etichetă de împărţitori de flyere. Cam aşa arată un flyer, nu cred că e nimic de condamnat în toată povestea… Poate nu vrei să droghezi cu toate drogurile, dar ai un moment de slăbiciune când vezi poliţia că vine, ai un moment de temere, iei tot pumnul de pastile şi automat ai făcut o supradoză.” 

Cristian Ivan a fost demis imediat pentru că a spus adevărul despre consumul și traficul de droguri din România. Deşi ANA funcţionează de aproape 20 de ani, consumul de droguri tot creşte. Din bugetul de 32 de milioane de lei anual, 26 de milioane se duc pe salarii. Sub 20% din bani mai rămân pentru programe.

Anchetatorii.ro recomandă noii generații să reflecteze atent la traficul de droguri și efectele consumului de droguri, să nu cadă pradă festivalurilor, pentru că cimitirele și pușcăriile sunt pline de tineri care au crezut că totul e ca în filmele de pe Netflix.

Andrei Marin

Andrei Marin a absolvit Facultatea de Științe Politice în 2009, unde și-a dezvoltat interesul pentru problemele sociale și politice. În căutarea de a aduce informații de calitate către public, a urmat o pasiune veche și a finalizat studiile în Jurnalism în 2010. Cu o viziune clară asupra responsabilității jurnalistice și a nevoii de a dezvălui adevărul, scrie pentru Anchetatorii.ro din 2010.
Back to top button