POLITICĂ

Din seria neamuri și amante: Rafila angajează 8 consilieri la ministerul Sănătății

UPDATE: Procurorii fac marţi percheziţii la Ministerul Sănătăţii şi la mai multe adrese într-un dosar privind fraudarea unui concurs pentru ocuparea funcţiei de consilier clasa l grad superior, în cadrul Direcţiei Politici de Resurse Umane în Sănătate – Biroul Recunoaştere a calificărilor şi reglementare.

”Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind sîbârşirea infracţiunii de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce  nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, prev. de art. 12 alin 1, lit, b din Legea nr. 78/2000. suspiciunile se referă la fraudarea unui concurs pentru ocuparea funcţiei de consilier clasa l grad superior, în cadrul Direcţiei Politici de Resurse Umane în Sănătate – Biroul Recunoaştere a calificărilor şi reglementare”, a transmis parchetul.

În cursul zilei de marţi, au fost puse în executare mai multe mandate de percheziţie în sediul Ministerului Sănătăţii şi la domiciliile unor persoane fizice.

Procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Direcţiei Generale Anticorupţie.

–––––––––––––––––––––––––––––––––

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a devenit cunoscut mai mult pentru faptul că își petrece timpul prin vacanțe exotice cu amanta decât să își respecte îndatoririle din fișa postului.  Alexandru Rafila și-a petrecut aproximativ două luni din mandat în vizite externe – vizite oficiale și vizite de lucru. După modelul președintelui Klaus Iohannis și Alexandru Rafila refuză să comunice costurile acestor deplasări în interes de vacanță. Trântorului din fruntea ministerului Sănătății este preocupat însă de clientela de partid.

Premierul Marcel Ciolacu ne minte de aproape șase luni împreună cu celălalt ciolac, Nicolae Ciucă, că vor fi stopate angajarile la stat. Din informațiile apărute în spațiul public reiese că instituțiile statului fac angajări în masă pe posturi de conducere deoarece vin alegerile și toate neamurile, amantele și lipitorii de afișe de la partid trebuie să obțină un post călduț la stat pe banii românilor.

Trântorul Rafila și-a tras cel puțin 20 de vacanțe pe banii românilor, inclusiv o vacanță de 7 zile în Cuba. Având origini sovietice, Rafila nu poate uita cine îi sunt stăpânii. Din cauza impostorilor ca Alexandru Rafila am ajuns să murim cu zile în spitalele din România, iar cazul tinerei care a născut pe trotuar la Urziceni și cel de la Botoșani al tinerei mame Alexandra Ivanov sunt cele mai bune exemple ale unui sistem cangrenat de mafiile de partid și de stat.

Pe site-ul ANFP au apărut două anunțuri 1 2 conform cărora MINISTERUL SĂNĂTĂŢII organizează două concursuri de recrutare pentru ocuparea unor funcţii publice de execuţie vacante. Potrivit anunțurilor de pe site-ul ANFP, Alexandru Rafila angajează patru consilieri în cadrul compartimentului de Integrigate și politici publice și patru consilieri în cadrul compartimentului Unitatea de implementare și coordonare programe.

Andrei Marin

Andrei Marin a absolvit Facultatea de Științe Politice în 2009, unde și-a dezvoltat interesul pentru problemele sociale și politice. În căutarea de a aduce informații de calitate către public, a urmat o pasiune veche și a finalizat studiile în Jurnalism în 2010. Cu o viziune clară asupra responsabilității jurnalistice și a nevoii de a dezvălui adevărul, scrie pentru Anchetatorii.ro din 2010.
Back to top button