ȘTIRI

Sorin Grindeanu, prezent la petrecerea bogaților: A sărbătorit marile tunuri de la Transporturi

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a petrecut ziua națională la Nuba Brașov împreună cu Laura Vicol, șefa comisiei juridice a Parlamentului României, așa zisa avocată a interlopilor, și cu Marius Dunca, baronul PSD Brașov. Sorin Grindeanu a sărbătorit marile tunuri de la Transporturi cu șampanie și trabucuri împreună cu grangurii sistemului.

Într-un material anterior, despre mafia din Portul Constanța am prezentat legăturile dintre Laura Vicol, Sorin Grindeau, premierul Marcel Ciolacu și Florin Vizan șeful Portului Constanța.

Numirea lui Florin Vizan în funcția de șef al Portului Constanța a încălcat prevederile legale, dar interesele Federației Ruse la București sunt mai importante decât securitatea națională a României.

Florin Vizan a ajuns director fără concurs, condiţie obligatorie pentru a te angaja la stat. Pentru a ocupa postul fără concurs, legea a fost schimbată cu aportul „avocatei mafiei”, cunoscută și ca Laura Vicol, care a înaintat un proiect de lege Parlamentului, ca să fie votat cu dedicație pentru favoritul lui Sorin Grindeanu. Legea cu pricina se poate consulta AICI. Avocata mafiei a fost pusă în funcție de Marcel Ciolacu și cuplul mafiot de la Craiova, Manda/Olguța. Odată adusă în Parlament de Ciolacu, avocata mafiei a fost pusă șefă peste Comisia Juridică pentru a măslui acte în interesul infractorilor, dar și pentru a proteja rețeaua de crimă organizată patronată de soțul său, zis Ciorbă, care a dat țepe de sute de milioane de euro prin grupul NORDIS. 

Andrei Marin

Andrei Marin a absolvit Facultatea de Științe Politice în 2009, unde și-a dezvoltat interesul pentru problemele sociale și politice. În căutarea de a aduce informații de calitate către public, a urmat o pasiune veche și a finalizat studiile în Jurnalism în 2010. Cu o viziune clară asupra responsabilității jurnalistice și a nevoii de a dezvălui adevărul, scrie pentru Anchetatorii.ro din 2010.
Back to top button