ANCHETEȘTIRI

Agenția Națională Antidrog Giurgiu, specialiști în hoții: Lupta dl. comisar șef de poliție Ion Florin Claudiu cu ”ferul”

În județul Giurgiu comuna Mihai Bravu se află o veche unitate militară dezafectată, care se află în administrarea Agenției Naționale Antidrog. Scopul inițial al ANA a fost de a constitui o comunitate terapeutică pentru persoanele consumatoare de droguri, pe modelul comunităților terapeutice de la Mica, Dejani și Bălan.

Acest areal gestionat de ANA are o suprafață de câteva hectare pe care se afla numeroase construcții, unele dintre ele fiind în stare avansată de degradare. Profitând de această situație, domnul comisar șef de poliție Ion Florin Claudiu, angajatul ANA în județul Giurgiu, a sustras în mod repetat cantități de fier din incinta spațiului din gestiunea ANA. Conducerea agenției nationale antidrog cunoaște aceasta activitate infracțională și menține în continuare pe domnul comisar șef de poliție Ion Florin Claudiu în centrul din județul Giurgiu. Acesta participă împreună cu poliția națională și poliția locală la activități de prevenire și combatere a consumului de droguri.

Care au fost demersurile întreprinse de conducerea ANA pentru stabilirea prejudiciului creat!?

Dl. comisar șef de poliție Ion Florin Claudiu în lupta cu limba română

Dl. comisar șef de poliție Ion Florin Claudiu în lupta cu ”ferul”

Andrei Marin

Andrei Marin a absolvit Facultatea de Științe Politice în 2009, unde și-a dezvoltat interesul pentru problemele sociale și politice. În căutarea de a aduce informații de calitate către public, a urmat o pasiune veche și a finalizat studiile în Jurnalism în 2010. Cu o viziune clară asupra responsabilității jurnalistice și a nevoii de a dezvălui adevărul, scrie pentru Anchetatorii.ro din 2010.
Back to top button