ȘTIRI

Baronul din Portul Constanța, Florin Vizan, și-a dat demisia! Vizan, înlocuit de Grindeanu cu omul său de casă

Anchetatorii.ro a scris în repetate rânduri de grupul infracțional organizat din Portul Constanța condus de Sorin Grindeanu și Florin Vizan și despre afacerile lor cu mărfuri din Federația Rusă. Florin Vizan și-a dat demisia din funcția de director al CNAPM. Consiliul de Administrație a luat act de această demisie și a mai decis înlocuirea sa cu Mihai Teodorescu, director executiv al APM Constanța.

”A fost decizia mea, din motive personale. Voi rămâne în port, o să văd de luni pe ce funcție”, a spus Vizan. Întrebat de ce a fost demisă Daniela Șerban, acesta a precizat: ”Nu știu. A fost o surpriză pentru toată lumea”.

Noul directoraș al Portului Constanța, Mihai Teodorescu, este un fost interlop din București a fost adus în port de Sorin Grindeanu, în 2022. Este, de profesie, inginer agronom și a lucrat în primăria Capitalei, pe vremea când era condusă de Gabriela Firea. Soția lui Mihai Teodorescu este cadru militar la UM0472 București, care aparține de SRI, conform declarației de avere din 2023,

Mihai Teodorescu

Când aceasta era primar, Tedorescu a ajuns președinte al consiliului de administrație la societatea Eco Igienizare, deținută de primărie. Între 2012 și 2016, el fusese șeful controlorilor STB. El a fost plasat de Grindeanu și-n CA-ul Metrorex.

Andrei Marin

Andrei Marin a absolvit Facultatea de Științe Politice în 2009, unde și-a dezvoltat interesul pentru problemele sociale și politice. În căutarea de a aduce informații de calitate către public, a urmat o pasiune veche și a finalizat studiile în Jurnalism în 2010. Cu o viziune clară asupra responsabilității jurnalistice și a nevoii de a dezvălui adevărul, scrie pentru Anchetatorii.ro din 2010.
Back to top button