ANCHETEPOLITICĂ

Horia Constantinescu, tonomatul lui Ciolacu și candidatul PSD la primăria Constanța, asociat cu proxenetul O.B.A. în afaceri imobiliare de zeci de milioane de euro

Anchetatorii.ro este singura publicație din România care a prezentat date concrete despre rețeaua de crimă organizată patronată de Horia Constantinescu, un personaj protejat de oameni puternici precum familia Năstase, premierul Marcel Ciolacu, baronul local Felix Stroe sau oameni de afaceri precum Ion Dumitrache sau Alex Erbașu.

Horia Constantinescu este bine ancorat în cadrul rețelelor de crimă organizată la nivel statal fiind protejat de parchete și Direcția Națională Anticorupție. Nimeni nu s-a atins de el deși se știe că omul este unul din tonomatele sistemului. Horia Constantinescu este văzut des la volanul unor mașini de sute de mii de euro deși aceste bunuri nu figurează în declarațiile sale de avere. Inclusiv în postările sale de pe rețelele de socializare apare în mașini de lux. La întrunirile grupării infracționale pe care o patronează pot fi văzute mașini ce pot însuma ușor suma de 2 milioane de euro.

Oare constănțenii știu cine le cere votul? Cine este acest Horia Constantinescu?

Horia Constantinescu s-a ridicat prin furtișaguri și diverse escrocherii. Acesta este cunoscut ca omul care rezolvă treburile murdare ale familiei fostului premier, Adrian Năstase.

Republica Infractorilor de la Constanța

Horia Constantinescu se recomandă ca un interlop al sistemului care jefuiește țara de 34 de ani. Horia Constantinescu a distrus Stațiunea Costinești prin influenta și corupția de care se bucură. Împreună cu familia Năstase a pus monopol pe plaja Costinești făcându-i interlopi și pe frații Bălan Alexandru și Virgil, iar mai nou pe primarul în exercitiu Dorin Jianu, fiind nașul președintelui Partidului PSD Costinești, Bălan Virgil. Mafia este mare la Constanța, iar oamenii de afaceri cinstiți sunt terorizați de aceste grupări criminale patronate de personaje ca Horia Constantinescu.

Horia Constantinescu, asociat cu Bobby proxenetul de la OBA Different by Luxury

Proiectul dezvoltat de Oba Different by Luxury SRL ”Construire imobil locuințe de vacanță D+P+10E cu spațiu comercial la parter, împrejmuire teren și organizare de șantier”, propus a fi amplasat în județul Constanța, orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, bd.Mamaia Nord, FN, parcela A216/6, lot 6/1, are legătură directă cu Horia Constantinescu. Soția lui Horia Constantinescu este folosită drept paravan, prin firma Marimar Loca Costinești SRL.

Bogdan Alexandru Onea

Despre Marimar Loca Costinești SRL

Societatea a fost înființată în anul 2020, cu sediul social în Costinești, sat Schitu, pe strada Unirii. Capitalul social este de 200 de lei, cu un număr de 20 de părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei. Asociat unic este Macrina-Elena Constantinescu, soția lui Horia Constantinescu. Ea este și administratorul firmei, care are ca principală activitate „Activităţi de închiriere şi leasing cu bunuri recreaţionale şi echipament sportiv”. Firma este folosită de Horia Constantinescu pentru afacerile de pe plaja din Costinești.

Despre Oba Different by Luxury SRL

Firma a fost fondată în 2018, cu sediul social în Năvodari, strada Albinelor. Asociat unic și administrator este Bogdan Alexandru Onea. El mai este asociat la OBA Restaurant Lounge SRL.

Onea mai apare ca asociat în Compania O.B.A Luxury SRL din localitatea Năvodari și o are ca administrator pe Gabriela Nicuț, fost manager la compania de mobilă MOBEXPERT patronată de Dan Șucu.

Gabriela Nicuț

Numele celor doi mai apare și în cadrul companiei OBA LUXURY RENT SRL.

Gabriela Nicuț

În urma redactării materialului Partea I: Se scufundă barca!? Horia Constantinescu și Andrei Năstase, afaceri de zeci de milioane de euro prin interpuși domnul comisar șef, Zamicenco Cristian, a decis că e cazul să nu mai tergiverseze dosarul în care Onea Bogdan Alexandru este cercetat pentru trafic de carne vie, partenerul de afaceri al lui Horia Constantinescu. Potrivit informațiilor deținute de Anchetatorii.ro, Onea Bogdan Alexandru a traficat tinere domnișoare și a obținut foloase necuvenite prin exploatarea sexuală a acestora pe teritoriul Elveției.

Onea Bogdan Alexandru, zis Bobby proxenetu`

”Bobby” este cunoscut ca un proxenet protejat de structurile locale din Constanța fiindcă este interpusul lui Horia Constantinescu și Andrei Năstase în afaceri imobiliare de zeci de milioane de euro. Isabela Bolboceanu este cea care a intermediat afacerile între Onea, Năstase și Horia Constantinescu. Soția lui Horia Constantinescu și Isabela Bolboceanu ne-au notificat prin avocat să nu mai pomenim numele acestora în investigațiile noastre.

Tinerele care au căzut pradă acestui individ extrem de periculos au fost batjocorite și folosite în interesul grupării criminale pe care o patronează la nivel internațional. Onea afișează peste tot un lux orbitor și se plimbă prin oraș cu mașini în valoare de milioane de euro, astfel tinerele sunt atrase să lucreze în modeling sau videochat, însă ajung să fie exploatate sexual în țările occidentale.

Poate înțeleg și constănțenii cine e acest Horia Constantinescu și ce anturaj dubios are în jurul său. Legăturile sale cu astfel de personaje îl descalifică total în tentativa sa de a ocupa funcția de edil al municipiului Constanța. Horia Constantinescu nu a depășit nivelul de mardeiaș de cartier. Atât s-a putut.

Va urma!

Partea I: Se scufundă barca!? Horia Constantinescu și Andrei Năstase, afaceri de zeci de milioane de euro prin interpuși – Anchetatorii.ro: Jurnalism de Investigație cu Profesionalism și Imparțialitate – Dezvăluim adevărul!

Adrian Năstase, zis și Bombonel, își ascunde banii furați de la români în Panama împreună cu interlopul Horia Constantinescu – Anchetatorii.ro: Jurnalism de Investigație cu Profesionalism și Imparțialitate – Dezvăluim adevărul!

Andrei Marin

Andrei Marin a absolvit Facultatea de Științe Politice în 2009, unde și-a dezvoltat interesul pentru problemele sociale și politice. În căutarea de a aduce informații de calitate către public, a urmat o pasiune veche și a finalizat studiile în Jurnalism în 2010. Cu o viziune clară asupra responsabilității jurnalistice și a nevoii de a dezvălui adevărul, scrie pentru Anchetatorii.ro din 2010.
Back to top button