ȘTIRI

Caracatița de tip mafiot care defrișează pădurile în Caraș-Severin – Tabugan, Șandru, Gherga, Dragomir, Mocioalcă, Hurduzeu, Sîrbu

Județul Caraș Severin este al doilea județ din țară că suprafață de masă lemnoasă din România. De zeci de ani pădurile din România sunt măcelărite de societăți comerciale protejate de sistemul demonic și corupt instaurat în fruntea țării cât și în fruntea județelor după așa zisa revoluție. Statul este căpușat de zeci de ani de firme de casă abonate la banul public. DNA a devenit o instituție inutilă prin care niște sinecuri politice care își spun procurori încasează salarii de lux și devin pensionari speciali la vârste fragede. În loc de anchetatori au devenit protectori ai mafiei de partid și de stat.

Ioan Tabugan

La Caraș Severin în fruntea Direcției Silvice de aproape douăzeci de ani este nimeni altul decât Ioan Tabugan. A avut o perioadă de pauză cât a fost deputat dar tot el a condus Direcția Silvică din umbră prin interpușii săi. 

Zaharia Șandru

La Ocolul Silvic Teregova din CARAȘ SEVERIN este nimeni altul decât Șandru Zaharia zis Zache care îl are c subaltern, în postul de brigadier șef pe Marițescu Nicolae zis Goangă, care este fratele fostei prim-procuror de pe lângă judecătoria Caransebeș, Colțan Maria soția fostului comandant al Poliției Caransebeș Colțan Petru, aceștia îl au în spate pe nimeni altul decât pe Ioan Dragomir, actual prefect al județului Caraș-Severin fost Director General la Direcția regională ANAF Timișoara de ani buni, care este la rândul său finul baronului PSD, Ion Mocioalcă, care a fost deputat 20 de ani și 3 ani senator, actualmente Vicepreședinte la Curtea de Conturi a României, lângă Ilie Sîrbu socrul lui Victor Ponta, care este NAȘUL ficei lui Mocioalcă.

Dragomir Ioan

Această camarilă protejează două societăți comerciale în județul Caraș Severin și anume SC VERSAY SRL cu sediul în Rusca Teregova și SC Cerbul Company SRL tot din Rusca Teregova. Cele două societăți au afaceri în domeniul exploatării forestiere cât și în turism având Hotel Versay în Băile Herculane cât și ștrandul Versay tot din Herculane, cât și o sală de evenimente Versay Events în comună Mehadia de lângă Băile Herculane. Cele două societăți îi aparțin lui Gherga Versavia  și lui Gherga Iosif.

Iosif Gherga

Companiile protejate de această caracatiță mafiotă au afaceri de milioane de euro prin contracte cu dedicație atât cu Direcția Silvică Caraș Severin de unde cumpără pachete de masă lemnoasă subevaluate cât și masă lemnoasă fasonată de la toate ocoalele silvice din județul Caraș Severin, care ulterior o parte din aceasta este vândută către toate gările CFR din Oltenia, Ardeal și Banat la preț supraevaluat. 

La sala de evenimente în noaptea de Revelion alături de familia Gherga a stat și prefectul județului Caraș Severin, Dragomir Ioan. În cea dea două seară în dată de 1 spre 2 ianuarie a fost prezent și deputatul Hurduzeu Silviu, fost președinte al Consiliului Județean Caraș Severin (2016-2020), unde au curs dedicații din partea lui Iosif Gherga pentru viitorul președinte de Consiliu Județean Silviu Hurduzeu. Spre dimineață a început și un scandal între un grup de tineri sibieni și Iosif Gherga și apropiați lui, susțin sursele Anchetatorii.ro.

Baronii PSD – Silviu Hurduzeu și Ion Mocioalcă

Andrei Marin

Andrei Marin a absolvit Facultatea de Științe Politice în 2009, unde și-a dezvoltat interesul pentru problemele sociale și politice. În căutarea de a aduce informații de calitate către public, a urmat o pasiune veche și a finalizat studiile în Jurnalism în 2010. Cu o viziune clară asupra responsabilității jurnalistice și a nevoii de a dezvălui adevărul, scrie pentru Anchetatorii.ro din 2010.
Back to top button