POLITICĂ

Încrengăturile mafiote ale prefectului pensionar Ioan Dragomir pornesc încă din anul 1991

Încrengaturile mafiote ale prefectului pensionar Ioan Dragomir(PSD) pornesc încă din anul 1991. Pentru toți cetățenii României legea 18/1991 permitea reconstituirea dreptului de proprietate pentru un hectar de teren forestier, însă doar un fost informator al Securității și viitor prefect al județului Caraș Severin a avut dreptul la două hectare conform declarației de avere.

Securitatea nu a murit în 89, ea a trădat țara și s-a reprofilat în PSD și PNL ca un tot unitar. Un membru marcant al clasei politice mafiote și corupte, precum Ioan Dragomir trebuia să profite la maximum ca mai toți bolșevicii de sub fusta kgb-sitului Ion Iliescu. Legea Lupu din 2000 care permitea reconstituirea acelorași personaje drepturi de proprietate e trasă de păr și îi oferă acestuia alte două titluri de proprietate pentru încă două hectare, conform aceleiași declarații de avere.

Potrivit declarației de avere, soția sa Ana Dragomir lucrează la SC VERSAY SRL și SC Cerbul Company SRL, firmele lui Iosif Gherga, cel care taie pădurile județului cu ajutorul grupări criminale de la vârful PSD Caraș Severin. Doamna Ana a încasat salarii în valoare de 18.252 RON, respectiv 14.784 RON. Grosul îl încasează pensionarul Dragomir cash.

Acest personaj a ajuns în funcții cheie ale județului Caraș Severin la începutul anilor 2000, când a ocupat funcția de director la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Caraș Severin. În anul 2001, după această numire nu s-a mulțumit cu salariul de director, cum nici acum nu îi ajunge pensia și salariul de prefect la cei 69 de ani, în timpul directoratului de la DGRFP Caraș Severin s-a strecurat în mai multe consilii de administrație printre care și la cel de la SC MOLDOMIN SA Moldova Nouă, societate care premeditat a fost căpușată și distrusă complet de către cei care erau plătiți să o mamanagerieze.

Ioan Dragomir și partenerii săi de infracțiuni au vândut geologului rus, Mihail Orlov, acte confidențiale despre zăcămintele de cupru din minele din zona Moldova Nouă: Suvarov, Florimunda şi Vărad. Niciodată statul român nu a căutat adevărații vânzători de țară, pentru că erau membri ai partidului stat PSD.

Ioan Dragomir cât a ocupat funcția de șef la ANAF Timiș a avut un dosar despre conții austrieci Georg și Andre Bardeau. Investigația intrase pe făgașul normal și urmau să fie sesizate organele de anchetă penală, în schimb Dragomir a căzut la înțelegere cu mafioții austrieci care au furat pământurile românilor și a primit cadou funcția de prefect în schimbul păcii.

Același gen de buni administratori au gestionat și gestionează atât direct cât și prin influență și în acest moment în frunte cu el soarta județului Caraș Severin și a avuției celei mai de preț – PĂDUREA. Contemporan cu acesta, părtași în gândire și fapte sunt: Tabugan Ion, Mocioalcă Ion și mai tânărul ucenic Silviu Hurduzeu. În mai multe articole din presa ultimilor ani se vede tot mai bine activitatea distrugătoare și uneori infracțională a acestora asupra județului Caraș Severin.

Acești dinozauri ai politici și funcțiilor publice ai acestui județ foarte bogat dar sărăcit de activitatea lor nefastă în ultimii 34 de ani trebuie finalizată cât mai rapid. La moment, Dragomir își petrece concediul cu Iosif Gherga în stațiunea Praid.

Citește și: Caracatița de tip mafiot care defrișează pădurile în Caraș-Severin – Tabugan, Șandru, Gherga, Dragomir, Mocioalcă, Hurduzeu, Sîrbu

Andrei Marin

Andrei Marin a absolvit Facultatea de Științe Politice în 2009, unde și-a dezvoltat interesul pentru problemele sociale și politice. În căutarea de a aduce informații de calitate către public, a urmat o pasiune veche și a finalizat studiile în Jurnalism în 2010. Cu o viziune clară asupra responsabilității jurnalistice și a nevoii de a dezvălui adevărul, scrie pentru Anchetatorii.ro din 2010.
Back to top button